Ile czasu czekacie/czekaliście na swojego T-Roca?
Re: Ile czasu czekacie/czekaliście na swojego T-Roca?
Gratulacje. Teraz już powinno pójść szybko Ja również odbieram w poniedziałek lub wtorek swoją białą strzałę.
VW T-roc Premium, 1.5 tsi DSG + trochę dodatków z listy
To jak wiadomo już czym się różni RM2022 od RM2021? Zmienił się design kierownicy?
22.07 Gdańskgzesio2 pisze: ↑15 paź 2021, 12:32A kiedy było zamówione?juszczynka pisze: ↑15 paź 2021, 10:52A kiedy auto było zamówione? Moje wpisane na 48 tydzień i miała być druga połowa grudnia, ale nastawiam się raczej na 2022, fajnie jakby był styczeń ale zaczynam powoli wątpić...
Ja zamawiałem 08.07. Samochód na 41 tydzień. Myślę że będzie na święta albo w przyszłym roku.Misha91 pisze: ↑15 paź 2021, 20:1322.07 Gdańskgzesio2 pisze: ↑15 paź 2021, 12:32A kiedy było zamówione?juszczynka pisze: ↑15 paź 2021, 10:52
A kiedy auto było zamówione? Moje wpisane na 48 tydzień i miała być druga połowa grudnia, ale nastawiam się raczej na 2022, fajnie jakby był styczeń ale zaczynam powoli wątpić...
-
27.08gzesio2 pisze: ↑15 paź 2021, 12:32A kiedy było zamówione?juszczynka pisze: ↑15 paź 2021, 10:52A kiedy auto było zamówione? Moje wpisane na 48 tydzień i miała być druga połowa grudnia, ale nastawiam się raczej na 2022, fajnie jakby był styczeń ale zaczynam powoli wątpić...
Kuba 654, miał potwierdzone info odnośnie produkcji w 41 tygodniu pojazdów zatwierdzonych na 38 tydzień. U mnie dzisiaj pojawił się VIN, instrukcja i szkic, czekam na wizualizację i transport
Myślałem, że mając VIN będę mógł go wprowadzić We Connect, ale niestety nie da rady, najpierw trzeba połączyć się z pojazdem będącym w zasięgu telefonu.
Myślałem, że mając VIN będę mógł go wprowadzić We Connect, ale niestety nie da rady, najpierw trzeba połączyć się z pojazdem będącym w zasięgu telefonu.
T-ROC 1.5 TSI DSG, wersja Premium + bajery, kolor Niebieski "Ravenna" metalik Czarny, zamówiony 30.06, odebrany 24.11.21.
Farciarz U mnie jeszcze cisza (zamówiony 17.06). Ale liczę, że lada chwila też zobaczę VINtmakler pisze: ↑15 paź 2021, 21:32 Kuba 654, miał potwierdzone info odnośnie produkcji w 41 tygodniu pojazdów zatwierdzonych na 38 tydzień. U mnie dzisiaj pojawił się VIN, instrukcja i szkic, czekam na wizualizację i transport
T-Roc 1.5 TSI 150 KM DSG Premium + Sport + pakiety + dodatki. Zamówiony 17.06, 25.10 dopłynął do Emden, 15.11 informacja o zleceniu transportu z Poznania do Gdańska. Po małych niespodziewanych komplikacjach, odebrany 2 grudnia
Ja dziś zobaczyłem na My Volkswagen De. 3 ikony i Wizualizacje mojego T Roca. Czyli jeszcze 6 tygodni czekania. A miałem odbierać 15 Lipca
Witam, czy ktoś już odebrał tiroc z ostatniego transportu? Ciekawe jak przebiegły rozmowy co do rekompensaty za tak dużą zwłokę- mam tu na myśli kilka miesięcy Ja jadę w poniedziałek.