Jak znam życie , to może wycieraczki gratis
Ile czasu czekacie/czekaliście na swojego T-Roca?
-
Re: Ile czasu czekacie/czekaliście na swojego T-Roca?
Spytałem o zimówki i dostałem cenę o 10% wyższą od propozycji wulkanizatora zza płotu... no ale mój ma być gotowy do odbioru z maksymalnie dwutygodniowym opóźnieniem.
Tak się zastanawiam. teoretycznie cena za samochód może wzrosnąć od tej uzgodnionej przy zamówieniu? Są tam informację zapisane drobnym drukiem .Ziomekatomek pisze: ↑16 paź 2021, 9:59 Spytałem o zimówki i dostałem cenę o 10% wyższą od propozycji wulkanizatora zza płotu... no ale mój ma być gotowy do odbioru z maksymalnie dwutygodniowym opóźnieniem.
Nie może.Sport fan pisze: ↑16 paź 2021, 10:11Tak się zastanawiam. teoretycznie cena za samochód może wzrosnąć od tej uzgodnionej przy zamówieniu? Są tam informację zapisane drobnym drukiem .Ziomekatomek pisze: ↑16 paź 2021, 9:59 Spytałem o zimówki i dostałem cenę o 10% wyższą od propozycji wulkanizatora zza płotu... no ale mój ma być gotowy do odbioru z maksymalnie dwutygodniowym opóźnieniem.
Tylko jak VAT wzrośnieSport fan pisze: ↑16 paź 2021, 10:11Tak się zastanawiam. teoretycznie cena za samochód może wzrosnąć od tej uzgodnionej przy zamówieniu? Są tam informację zapisane drobnym drukiem .Ziomekatomek pisze: ↑16 paź 2021, 9:59 Spytałem o zimówki i dostałem cenę o 10% wyższą od propozycji wulkanizatora zza płotu... no ale mój ma być gotowy do odbioru z maksymalnie dwutygodniowym opóźnieniem.
Czy zamawialiście z malowanym dachem? Bo też salon proponuje profesjonalną folię z gwarancją.
Co myślicie o folii? Gwarancja na 5 lat.
Co myślicie o folii? Gwarancja na 5 lat.
Ile za tę folię?
Troc Premium indium grey 1.5 + dsg + pakiet sport + pakiet drogowy + keyless + automatyczny bagażnik + kamera cofania + felgi szare Kolumbus 17 - zamówiony 11.06 - wyprodukowany 14.10. Odbiór 23.11.
Passaretti B8 2021 Business z pakietami + dsg
Passaretti B8 2021 Business z pakietami + dsg