Kodowanie - modyfikacje
Re: Kodowanie - modyfikacje
A jak zakodować w T Roc aby po zamknięciu samochodu z pilota lub przez dotknięcie klamki zamykały się wszystkie niedomknięte szyby,.
T- ROC 2024, Special Edition, LED+, DSG 150 KM, cockpit pro, comfort seats, koło zapasowe
A jak na piloscie przytrzysz przycisk zamyknia dłużej to się nie zamykają?
R-line 2023, 1.5 manual, komfort, led plus, beats, kamera, 18 cali, easy open, keyless itd.
Fajnie ale nie o to mi chodzi tylko o otwieranie

T-Roc 2.0 TSI 4Motion, R-line, Sport, DSG mod.
Być może się mylę ale wydaje się to awykonalne cytując klasyka, bo : wsiadasz do auta - lustra zamknięte- odpalasz silnik wrzucasz R I ruszasz a tu trzeba czekać aż się lustra otworzą i jeszcze prawe obniży do pozycji 'krawężnik'.
1.5 150KM FL Style DSG odebrany 03.03.2023 

No bez przesady, odpalasz silnik i zanim ruszysz lusterka się otworzą, zresztą widziałem taki patent u kuzyna w Audi Q5 o ile się nie mylę
T-Roc 2.0 TSI 4Motion, R-line, Sport, DSG mod.
Dziękuję za poradę...przytrzymanie dłużej przycisku działa

T- ROC 2024, Special Edition, LED+, DSG 150 KM, cockpit pro, comfort seats, koło zapasowe
Mam poliftowego T-Roac z 2022r. Nie lubię nieprzyjemnego brzmienia silnika podczas pracy dwucylindrowej.
Czy wiecie może, czy jest możliwe zablokowanie przełączanie w tryb ACT i jak to zrobić?
W menu ustawień auta nie ma takiej opcji.
Czy wiecie może, czy jest możliwe zablokowanie przełączanie w tryb ACT i jak to zrobić?
W menu ustawień auta nie ma takiej opcji.
Ja to jestem głuchy.
Nie słyszę tego trybu.
No ale każdy ma inną wrażliwość.
Nie słyszę tego trybu.
No ale każdy ma inną wrażliwość.
1.5 DSG 6,2 spalanie zima
5,8 wiosna
5,8 wiosna
Gdyby sie włączał powyżej jakiejś prędkości i/lub biegu,gdy jedzie się równomiernie to spoko, ale on to potrafi zrobić na 3 przy 30 na godzinę przy jeździe po mieście - i to bardziej czuć jako wibracje niż słychać, zwłaszcza jak są niskie obroty. Dla mnie to jest zarzynanie silnika a nie oszczędność i ekologia.
Ja też wyczuwam pracę na dwóch cylindrach, następuje przyhamowanie i następnie praca jest płynna. Wątpię co do oszczędności paliwa a silnik jednak pracuje mniej płynnie na dwóch cylindrach. Można wyłączyć kodowaniem i już się nie mogę doczekać końca gwarancji i dezaktywować ten wynalazek pseudo ekologów.