Ja t roc zamówiłem córce na 18 urodziny żona jeździ MERCEDESEMSarkastik148 pisze: ↑07 mar 2024, 21:28Zamówiłem żonie identyczny model i w identycznej konfiguracji, tyle, że kolor srebrny metalic i dodałem wydłużoną gwarancję na 24 mies./80.000 km. Zamówienie złożyłem 16.02.24r.marchell pisze: ↑06 mar 2024, 11:41 Zamawiałem w lutym t roc 1.5 dsg special edition Koło zapasowe, dojazdowe
Reflektory LED Plus
System radiowy Ready2Discover z usługą "Streaming&Internet", z wyświetlaczem 8"
Pakiet Comfort
Pakiet siedzenia komfortowe
Pakiet Zimowy
Przygotowanie do We Connect oraz We Connect Plus
Klimatyzacja z regulacją automatyczną "Climatronic", 2-strefowa, z funkcją Air Care
Digital Cockpit Pro - Cyfrowy zestaw wskaźników z komputerem pokładowym o przekątnej 10,25", personalizowany rabat 13800 całość około 136 800
Kupno nowego T-Rocka
Re: Kupno nowego T-Rocka
No i dobrze! Niech smarkata wie, że jak się nie będzie uczyć, to zawsze będzie dostawać Volkswageny!marchell pisze: ↑11 mar 2024, 13:44Ja t roc zamówiłem córce na 18 urodziny żona jeździ MERCEDESEMSarkastik148 pisze: ↑07 mar 2024, 21:28Zamówiłem żonie identyczny model i w identycznej konfiguracji, tyle, że kolor srebrny metalic i dodałem wydłużoną gwarancję na 24 mies./80.000 km. Zamówienie złożyłem 16.02.24r.marchell pisze: ↑06 mar 2024, 11:41 Zamawiałem w lutym t roc 1.5 dsg special edition Koło zapasowe, dojazdowe
Reflektory LED Plus
System radiowy Ready2Discover z usługą "Streaming&Internet", z wyświetlaczem 8"
Pakiet Comfort
Pakiet siedzenia komfortowe
Pakiet Zimowy
Przygotowanie do We Connect oraz We Connect Plus
Klimatyzacja z regulacją automatyczną "Climatronic", 2-strefowa, z funkcją Air Care
Digital Cockpit Pro - Cyfrowy zestaw wskaźników z komputerem pokładowym o przekątnej 10,25", personalizowany rabat 13800 całość około 136 800
To znaczy że twoja żona orłem w szkole nie była i dlatego dostała VolkswagenaSpinner pisze: ↑11 mar 2024, 15:32No i dobrze! Niech smarkata wie, że jak się nie będzie uczyć, to zawsze będzie dostawać Volkswageny!marchell pisze: ↑11 mar 2024, 13:44Ja t roc zamówiłem córce na 18 urodziny żona jeździ MERCEDESEMSarkastik148 pisze: ↑07 mar 2024, 21:28 Zamówiłem żonie identyczny model i w identycznej konfiguracji, tyle, że kolor srebrny metalic i dodałem wydłużoną gwarancję na 24 mies./80.000 km. Zamówienie złożyłem 16.02.24r.
Niebawem będę po raz drugi odbierał nówkę z salonu. Wprawdzie dwa, trzy lata za wcześnie bo pierwszy tyle jeszcze miał służyć ale zaliczyłem dzwon na A2 i to taki solidny. Za załamaniem barier dźwiękochłonnych stała policja i nagle wszyscy zaczęli w panice hamować. Facet za mną w ogóle nie użył hamulca walnął mnie z tyłu 100 - 120 km/h, policji powiedział że właśnie się rozglądał szukając patrolu o którym go poinformował janosik. Auto zdało egzamin, uderzenie było masywne lekko przesunięte w prawo, podłużnice, podłoga, prawa krawędź dachu i prawe tylne drzwi. Ubezpieczyciel sprawcy oszacował 31 tys. ASO 155 tys. i po tygodniowej walce z compensą jest szkoda całkowita. T-Roc to naprawdę solidne auto. Stałem przed wyborem, przejechałem się Corollą Cross, na pozór jest ok. ale wrażenia z jazdy........ hałas, wycie silnika do czasu osiągnięcia prędkości marszowej. Hałas z kół, cienkie blachy i ten wszechobecny ciemny plastik. T-roc forever a że pali średni litr więcej (poza miastem).