Ile czasu czekacie/czekaliście na swojego T-Roca?

Wszystkie tematy związane z Volkswagenem T-Roc - zakup, eksploatacja, problemy itd.
Kate74@

Re: Ile czasu czekacie/czekaliście na swojego T-Roca?

Post autor: Kate74@ »

tmakler pisze: 29 paź 2021, 21:27 Informacja z wczoraj od dealera, T-roci, które przypłynęły Paraną, już wyładowane w Emden, ale jeszcze nie wiedział czym jadą do Polski czy pociągiem czy lawetą.
Tez nie mnie ciekawe jaki transport laweta czy kolej jak to 2 Ti jeszcze 2 tyg czekania
audioplast

Post autor: audioplast »

Patara w Emden :D
Sylik

Post autor: Sylik »

Kate74@ pisze: 29 paź 2021, 22:29
tmakler pisze: 29 paź 2021, 21:27 Informacja z wczoraj od dealera, T-roci, które przypłynęły Paraną, już wyładowane w Emden, ale jeszcze nie wiedział czym jadą do Polski czy pociągiem czy lawetą.
Tez nie mnie ciekawe jaki transport laweta czy kolej jak to 2 Ti jeszcze 2 tyg czekania
laweta tez leci prosto do poznania? czy juz pod konkretne salony?
myślałem ze kolej szybciej dostarczy niz laweta
Agajack

Post autor: Agajack »

To czekamy na finał tej sagi....😀😀😀 ps laweta zdecydowanie szybciej.
Lolo1

Post autor: Lolo1 »

Czy ktoś ma auto w produkcji lub wyprodukowane, które zostało zamówione w sierpniu
Ziomekatomek

Post autor: Ziomekatomek »

balon pisze: 07 wrz 2021, 0:00 To ja w ostatniej instrukcji z 6.2021 (link powyżej) widziałem także analogowe zegary oraz jako opcję digital cockpit pro czyli cyfrowe.

Za to w zakładce kierownica była już nowa (foto), taka jak w Tcross RM 2022 czy Pasku lub Golfie 8, jednak w widoki od przodu była jeszcze stara. Ma ktoś dostęp do jakiejś starszej instrukcji? Czy kluczem jest tu zwrot rysunek poglądowy?:)
zegary w advance są stare, kierownica też stara
Digital cockpit basic jest ładowany do nowego Polo jako podstawa i pewnie pojawi się w T-rocu w ramach liftu.

I proszę Państwa;
nie ma naklejki z informacją o wyposażeniu nigdzie, Nawet w instrukcji :o
Po detale odesłano mnie do serwisu, mają podawać takie informacje z systemu po VIN...
Spinner

Post autor: Spinner »

Czy to znaczy, że nie dają już tej wklejki z kodami konfiguracji wyposażenia autka? Faktem jest, że wypełniał ją odręcznie sprzedawca spisując dane właśnie z systemu (a więc zapewne po VIN-ie). Informacje te były chyba przeznaczone dla mechaników, którzy nie zawsze mają dostęp do systemu albo nie mają czasu by w nim grzebać.
Agajack

Auta które wczoraj przypłynely Patarą będą transportować pociągiem czyli jeszcze ok dwóch tygodni
Pozor92

Post autor: Pozor92 »

Agajack pisze: 02 lis 2021, 12:31 Auta które wczoraj przypłynely Patarą będą transportować pociągiem czyli jeszcze ok dwóch tygodni
Info od twojego dealera? Właśnie miałem o to pytać tutaj czy ktos ma jakies info.
28 tydzień produkcji - Emdem 01.11.2021
Agajack

Tak info od Dealera
ODPOWIEDZ