Mnie to to także czeka "manual". Mój jest już w Polsce a w przyszłym tygodniu u dealera.Andrea52 pisze: ↑19 lis 2021, 21:35 Ja też dzisiaj odebrałem T-roca, pierwsze wrażenie z jazdy to super komfort, skrzynia zapina biegi idealnie gładko, po 40 latach jazdy na ,,manualach" trochę lewa noga rusza do sprzęgła i prawa ręka na lewarek się kładzie ale bezskutecznie. Jutro dalszy ciąg testów , wszystkim kierującym życzę szerokości i pozdrawiam. Czekałem równe 6 m-cy.
Ile czasu czekacie/czekaliście na swojego T-Roca?
Re: Ile czasu czekacie/czekaliście na swojego T-Roca?
T-ROC Premium 1.5 TSI 110 kW, DSG 7-G
Nasz zamówiony 11.06, we wtorek do odbioru.
Troc Premium indium grey 1.5 + dsg + pakiet sport + pakiet drogowy + keyless + automatyczny bagażnik + kamera cofania + felgi szare Kolumbus 17 - zamówiony 11.06 - wyprodukowany 14.10. Odbiór 23.11.
Passaretti B8 2021 Business z pakietami + dsg
Passaretti B8 2021 Business z pakietami + dsg
Dzisiaj przejeżdżałem koło salonu, w którym zamawiałem, stało sporo nowych TRoców, wyglądały jak świeżo wyładowane bo na środku parkingu stał identyczny jak ten zamówiony przeze mnie
Z ciekawości cofnąłem się, żeby zapytać. Podobno to nie mój ale okazało się, że już dojechał do punktu dystrybutora. Powinien dotrzeć w następnym tygodniu, więc chyba w końcu temat zbliża się ku końcowi.
Osoby, których auta dotarły do Emden w pierwszych dniach miesiąca, powinny lada dzień spodziewać się dostawy.
Wygląda na to, że z obiecywanych podczas zamawiania 3 miesięcy wyjdzie pełne 8
Z ciekawości cofnąłem się, żeby zapytać. Podobno to nie mój ale okazało się, że już dojechał do punktu dystrybutora. Powinien dotrzeć w następnym tygodniu, więc chyba w końcu temat zbliża się ku końcowi.
Osoby, których auta dotarły do Emden w pierwszych dniach miesiąca, powinny lada dzień spodziewać się dostawy.
Advance 1,5 TSI manual, RM2022, pakiet drogowy, komfort, design + siedzenia "komfort" + kamerka.
-=-
Zamówiony 30.03, tydzien produkcji 17, potwierdzony dopiero 28, produkowany od 30 do 43(!) tygodnia 47 u dealera, odbiór 8.12
-=-
Zamówiony 30.03, tydzien produkcji 17, potwierdzony dopiero 28, produkowany od 30 do 43(!) tygodnia 47 u dealera, odbiór 8.12
Cześć szyna witaj w klubie: mój odebrany dokładnie po 8 miesiącach (18 listopad 2021 odebrany, 18 marzec zamówiony ). Czekałem, czekałem ale w końcu się doczekałem.szyna pisze: ↑20 lis 2021, 14:25 Dzisiaj przejeżdżałem koło salonu, w którym zamawiałem, stało sporo nowych TRoców, wyglądały jak świeżo wyładowane bo na środku parkingu stał identyczny jak ten zamówiony przeze mnie
T-Roc Premium 1.5 DSG Pakiet Drogowy, Pakiet Sport, Pakiet Zima
Info dla wszystkich wciąż czekających na wyprodukowane t-roc-ki, Parana dzisiaj rano wpłynęła do Emden
T-Roc Premium 1.5 TSI manual Ravenna metalik + pakiety
-
Czujecie? Zamówiłam auto 26.03... wg sprzedawcy miął być max 30.06. Nie mam do dziś, choć później zamawiane są odbierane. Info od dealera dziś:: 28 t- roców z tego roku czeka na dokończenie, wśród nich mój....brak mi słów i chce mi się wyć.
Jakaś super wersja czy może w dzieciństwie kradłeś cukierki w sklepie?Primadonna pisze: ↑22 lis 2021, 22:14 Czujecie? Zamówiłam auto 26.03... wg sprzedawcy miął być max 30.06. Nie mam do dziś, choć później zamawiane są odbierane. Info od dealera dziś:: 28 t- roców z tego roku czeka na dokończenie, wśród nich mój....brak mi słów i chce mi się wyć.
T-Roc Advance 1.5 TSI 150 KM manualtronic 6-biegowy - odebrany 23 grudnia 2021
Wcale nie obserwowałem codziennie, gdzie jest mój T-Roc
T-ROC 1.5 TSI DSG Advance Flash RED+Pakiet komfort+Pakiet drogowy+Kamera cofania+Kierownica tiptronic
22.12.2021
T-ROC R 2.0 TSI DSG Pure White+Pakiet Komfort+DCC+ Kamera Cofania+Hak+IQ.Light Matrix+Pakiet IQ. DriveTravel Assist High
Grudzień 2024
22.12.2021
T-ROC R 2.0 TSI DSG Pure White+Pakiet Komfort+DCC+ Kamera Cofania+Hak+IQ.Light Matrix+Pakiet IQ. DriveTravel Assist High
Grudzień 2024
-
Pewnie stoją zakopane przez inne auta i zanim się do nich dostaną to trochę minie. Logistyka tam im kuleje i to mocnoUfek pisze: ↑23 lis 2021, 0:58Jakaś super wersja czy może w dzieciństwie kradłeś cukierki w sklepie?Primadonna pisze: ↑22 lis 2021, 22:14 Czujecie? Zamówiłam auto 26.03... wg sprzedawcy miął być max 30.06. Nie mam do dziś, choć później zamawiane są odbierane. Info od dealera dziś:: 28 t- roców z tego roku czeka na dokończenie, wśród nich mój....brak mi słów i chce mi się wyć.
Ciesz się, że nie jesteś w gronie "szczęśliwców" którym auta spłonęły na lawecie w Polsce. To się można wkurwić.Czujecie? Zamówiłam auto 26.03... wg sprzedawcy miął być max 30.06. Nie mam do dziś, choć później zamawiane są odbierane. Info od dealera dziś:: 28 t- roców z tego roku czeka na dokończenie, wśród nich mój....brak mi słów i chce mi się wyć.
-
Dzisiaj info od dilera, że auto na placu. Może do końca tygodnia uda się odebrać. Równe 7 miesięcy czekania.
Na koniec października zamówiłem corolle hybrydę - zobaczymy jakie tempo będzie miała Toyota i czy pobije VW
Na koniec października zamówiłem corolle hybrydę - zobaczymy jakie tempo będzie miała Toyota i czy pobije VW
1.5 DSG + pakiety