Krzysztof - masz 1.5 TSI ACT 150KM czy 130KM? Zbychersky - o ile pamiętam Twoja wersja to 130KM - może dlatego nie ma jeszcze aktualizacji.
1.5 TSI manual szarpanie przy ruszaniu
Re: 1.5 TSI manual szarpanie przy ruszaniu
Mam silnik 1.5 tsi act vw t rock.
-
Napisałem jeszcze maila do centrali VW, zobaczymy co odpiszą.
-
A to serwis będzie wzywać na te aktualizacje nowsze wiecie coś
A jak wygłada praktycznie serwis?
Chce jechać z kangurem, migał mi dwa razy wyświetlacz i jak ktoś tu napisał o półce bagażnika, to mi też zostaje niedomknięta
samochód zastępczy, kawa?
To mój pierwszy nowy samochós i nie wiem czego mam oczekiwac;)
Chce jechać z kangurem, migał mi dwa razy wyświetlacz i jak ktoś tu napisał o półce bagażnika, to mi też zostaje niedomknięta
samochód zastępczy, kawa?
To mój pierwszy nowy samochós i nie wiem czego mam oczekiwac;)
-
VW nie daje samochodu zastępczego Musiałbyś przyjechać na lawecie samochodem którym nie da się jeździć.
-
A bo może on już taką usterkę zgłaszał bo u mnie VW T rocu z silnikiem 1.5 Tsi nic nie wystepuję jeżeli się wyłączy zaraz auto start ja tak robie i kangura nie ma ale z auto startem właczonym jest co jakiś czas kangur
Obecnie dostępna aktualizacja dla samochodów grupy VAG z silnikiem 1.5TSI manual dotyczy roku modelowego 2019. Czyli aut z filtrem OPF (samochody z oprogramowaniem z literką R na końcu). Aktualizacja ta, ma usuwać wyłącznie brak reakcji na gaz na 2-gim biegu (tzw. flatspot). Nie usuwa kangura. Aktualizacja dla "kangura" jeśli będzie, będzie dostępna w późniejszym okresie.
Aktualizacja dla samochodów z silnikiem 1.5TSI bez filtra OPF, czyli MY2018 (wersja oprogramowania z literką P na końcu) ma być podobno dostępna w okresie najbliższych dwóch miesięcy.
Aktualizacja dla samochodów z silnikiem 1.5TSI bez filtra OPF, czyli MY2018 (wersja oprogramowania z literką P na końcu) ma być podobno dostępna w okresie najbliższych dwóch miesięcy.