Zawsze możesz zrezygnować z zamówienia bez żadnych kosztów.JacekW1234 pisze: ↑11 kwie 2022, 7:17 Pełno T-Roc po FL w całej Polsce dostępnych od ręki i to w nienajgorszych cenach, a mi już 3 razy przeskakuję termin produkcji o tydzień. Ajj jak by człowiek wiedział.
Ile czasu czekacie/czekaliście na swojego T-Roca?
Re: Ile czasu czekacie/czekaliście na swojego T-Roca?
T-Roc Premium 1.5 TSI Manual Czarna Perła z pakietami i dodatkami
Maj 2021
Maj 2021
A jaką wersję i dodatkowe wyposażanie zamówiłeś? Ja przeglądałem te dostępne od ręki, ale większość była z manualną skrzynią, tylko jeden był z dsg, ale w nim nie pasowało mi wyposażenie.JacekW1234 pisze: ↑11 kwie 2022, 7:17 Pełno T-Roc po FL w całej Polsce dostępnych od ręki i to w nienajgorszych cenach, a mi już 3 razy przeskakuję termin produkcji o tydzień. Ajj jak by człowiek wiedział.
Ciekawe czy bogate wyposażenie wydłuża czas produkcji.
-
Już tyle czekam, póki co się wstrzymam z rezygnacją. Chyba, że naprawdę będzie się ostro przedłużać. W sumie po dokładnej analizie w tej wersji co zamówiłem trochę przebitki jest, zawsze to kilka tyś w kieszeni .
-
Wersja Life 1.5 z DSG, trochę tego jest dostępnego od ręki, nawet w lokalizacji gdzie zamawiałem, ale tak wspomniałem wyżej dość sporo przebitka. Wyposażenie: pakiet komfort, kilka dodatków nic wielkiego.Marcin1 pisze: ↑11 kwie 2022, 9:38A jaką wersję i dodatkowe wyposażanie zamówiłeś? Ja przeglądałem te dostępne od ręki, ale większość była z manualną skrzynią, tylko jeden był z dsg, ale w nim nie pasowało mi wyposażenie.JacekW1234 pisze: ↑11 kwie 2022, 7:17 Pełno T-Roc po FL w całej Polsce dostępnych od ręki i to w nienajgorszych cenach, a mi już 3 razy przeskakuję termin produkcji o tydzień. Ajj jak by człowiek wiedział.
Ciekawe czy bogate wyposażenie wydłuża czas produkcji.
A kiedy dokładnie zamawiałeś jeśli mogę wiedzieć ? Też czekam.
-
Oj, a ja w połowie marca i liczyłem ze za niedługo zacznie się produkować... Obiecali że na czerwiec powinien być.
Czytam że t roc to najlepiej sprzedający się vw na polskim rynku sprzedaje się lepiej niż Tiguan i Golf.W Niemczech sprzedano 180 tys./ szt w Europie 650 tys./szt.w Chinach 320 tys./szt wieć mamy się czym cieszyć że mamy fajne auto.
Witam czy ktoś miał t roc w produkcji w 13 tygodniu roku i wie coś o transporcie?
Odbierał ktoś ostatnio t-roca? Nie było problemów z wyposażeniem np. Brak siteassise lub innego wyposażenia?