Ile czasu czekacie/czekaliście na swojego T-Roca?
Re: Ile czasu czekacie/czekaliście na swojego T-Roca?
Kup zimówki i dogadaj się z salonem żeby już na nich stał w dniu odbioru, albo umów sobie wizytę w wulkanizacji w Poznaniu zaraz po odbiorze (np. oponeo ma taką opcję z dostawą bezpośrednio do warsztatu).
Szanowni oczekujący na auto, często pada tutaj sformułowanie o statusie w My Volkswagen, gdzie taki status auta jest widoczny? Ja, poza samym autem z nr VIN, nie widzę nigdzie żadnego statusu. Czy dobrze rozumiem, że tylko dealer ma taki podgląd?
Tak dokładnie
Może wśród tych 3500 t roc będzie ten mój po 7 miesiącach oczekiwania statek juz dopłynął
W Polsce w myVW jedynie możesz zgadywać po tym jak auto pojawia się i znika. Natomiast w innych krajach pojawia się więcej szczegółów. Status dostaniesz od dealera. Mój ponoć w transporcie ...
Co ciekawe jak byście zamówili ID to możecie znaleźć bardzo (bardzo) szczegółowe dane poprzez modyfikacji api call.
-
Możesz zlecić dostarczenie pojazdu pod dom, nawet wszelkie papiery do podpisu przywiozą... oczywiście wiąże się to z dodatkowymi kosztami.
Możesz również już teraz zamówić opony zimowe z dostarczeniem do salonu w Poznaniu, a tam zmienią letnie na zimowe, możesz również poprosić salon aby auto przy odbiorze było na oponach zimowych.... opcji jest wiele.
2.0TSI DSG 4Motion R-line Sport
Odpisze jeszcze o oponach może admin mnie nie zbanujeRadio pisze: ↑09 gru 2022, 18:04Możesz zlecić dostarczenie pojazdu pod dom, nawet wszelkie papiery do podpisu przywiozą... oczywiście wiąże się to z dodatkowymi kosztami.
Możesz również już teraz zamówić opony zimowe z dostarczeniem do salonu w Poznaniu, a tam zmienią letnie na zimowe, możesz również poprosić salon aby auto przy odbiorze było na oponach zimowych.... opcji jest wiele.
Mam nowe zimowe teraz na Leonie, nie będę kupował nowych, poprostu szkoda mi kasy, jak dojadę do domu to przeloże, co do dostarczenia auto do domu to nie wiem czy byś tak zrobił? Wolę przed odbiorem auto pooglądać, pogadać ze sprzedawcą, ale mam już plan, przekonam się w Licheniu u kumpeli i rano ruszę na podbeskidzie.mam tylko nadzieję że auto już wylądowali ze statku
T-Roc R-Line 1.5 DSG Kolor: Ascot Gray, Kamera Cofania, Elektryczna klapa, Pakiet Black Style, IQ. LIGHT Reflektory LED Matrix, System Easy Open & Close z alarmem, Pakiet Komfort, Digital Cockpit Pro,
Jak w Licheniu to luzik. Dasz odpowiednią ofiarę i do wiosny na tech letnich możesz jeździć ....
Ja jestem z okolic Lichenia.
Służę pomocą.
Twoje rozterki są zrozumiałe .
Służę pomocą.
Twoje rozterki są zrozumiałe .
1.5 DSG 6,0 spalanie