Bo ja np. zamówiłem załadowanego wyposażeniem po korek T-Roca R-Line pod koniec sierpnia i odbieram go po 4 miesiącach za kilka dni Te prawidłowości są bardziej skomplikowane, trudno tutaj cokolwiek ustandaryzować.
Ile czasu czekacie/czekaliście na swojego T-Roca?
Re: Ile czasu czekacie/czekaliście na swojego T-Roca?
No sam widzisz jak to jest, jeden czeka 4 miesiące a drugi 8 i właściwie nie wiadomo od czego to zależy, większośc tu na forum czeka powyżej 6 miesięcy, też czekam na RLine prawie pod korek i dalej czekam a mija już 8 miesiąc, a najgorsze jest to że mija miesiąc od produkcji a on dalej czeka na transport
T-Roc R-Line 1.5 DSG Kolor: Ascot Gray, Kamera Cofania, Elektryczna klapa, Pakiet Black Style, IQ. LIGHT Reflektory LED Matrix, System Easy Open & Close z alarmem, Pakiet Komfort, Digital Cockpit Pro,
Daro2 masz przykład, więc nie pisz głupot, że im więcej dobierasz tym dłużej czekasz....
T-Roc Premium 1.5 TSI Manual Czarna Perła z pakietami i dodatkami
Maj 2021
Maj 2021
W czerwcu domowilem craftera.
Termin na sylwestra.
Auto u dealera we wrześniu.
Auto z Webasto, masażami, aktywnymi tempomatami, kamerą itp.
Faktem jest , że dla VW Polska nie jest pierwszoligowym rynkiem.
Łatają zachód naszym kosztem.
Termin na sylwestra.
Auto u dealera we wrześniu.
Auto z Webasto, masażami, aktywnymi tempomatami, kamerą itp.
Faktem jest , że dla VW Polska nie jest pierwszoligowym rynkiem.
Łatają zachód naszym kosztem.
1.5 DSG 6,0 spalanie
Nie pisze głupot, opieram się na tym co kilka stron wcześniej było napisane i na tym że sam czekam 8 miesięcy, może jak jesteś taki oblatany to napisz mi dlaczego tyle czekam i większaść na tym forum, a może tylko ja mam pecha? Masz jakieś personalne problemy do mnie bo nie rozumiem?
T-Roc R-Line 1.5 DSG Kolor: Ascot Gray, Kamera Cofania, Elektryczna klapa, Pakiet Black Style, IQ. LIGHT Reflektory LED Matrix, System Easy Open & Close z alarmem, Pakiet Komfort, Digital Cockpit Pro,
Ja czekam już 7 miesięcy poprostu wybrałem opcję ful brakowało paru sterowników nie ma się co denerwować dziwię się ze ludzie tak łatwo denerwują drugiego człowieka Przy okazji Zdrowych spokojnych Świąt
- Marecki1976
Jak też wczoraj ale tylko papiery i już się schody zaczęły. Przywiozłem koła zimowe tylko na podmiankę bo tak się przed płatnością umawiałem a tu zoonk , tak założą ale za odpłatnością 150zl w prezencie na gwiazdkę
Co tu się dziwić że zachód nas tak traktuje jak tu nasi mają takie podejście .
Co tu się dziwić że zachód nas tak traktuje jak tu nasi mają takie podejście .
T-Roc 1.5 《30.12.2022》
A dlaczego się dziwisz .
Jest robota , jest zapłata.
Jest robota , jest zapłata.
1.5 DSG 6,0 spalanie
Patrząc na to, że VW zaliczył ostre opóźnienia dostaw względem zapowiedzi dealerów to usługa przełożenia kół nie wydaje się zbyt wysoką rekompensatą ..... To tylko potwierdza opinię o stosunku do polskiego klienta w VW.
Mało uważnie czytałeś.Daro2 pisze: ↑23 gru 2022, 22:13Nie pisze głupot, opieram się na tym co kilka stron wcześniej było napisane i na tym że sam czekam 8 miesięcy, może jak jesteś taki oblatany to napisz mi dlaczego tyle czekam i większaść na tym forum, a może tylko ja mam pecha? Masz jakieś personalne problemy do mnie bo nie rozumiem?
Jeśli brak półprzewodnika, bo fabryki stały między innym z powodu covid to nie ma znaczenia jaką wersję i jak wyposażoną wybrłeś. "Bogaty" czy "biedny" tak samo będzie stał i czekał.
Spokojnych i Wesołych Świąt i cierpliwości życzę.
T-Roc Premium 1.5 TSI Manual Czarna Perła z pakietami i dodatkami
Maj 2021
Maj 2021