Ile czasu czekacie/czekaliście na swojego T-Roca?

Wszystkie tematy związane z Volkswagenem T-Roc - zakup, eksploatacja, problemy itd.
Anjuna

Re: Ile czasu czekacie/czekaliście na swojego T-Roca?

Post autor: Anjuna »

Daro2 pisze: 23 gru 2022, 16:55
baxior pisze: 23 gru 2022, 16:46
Daro2 pisze: 23 gru 2022, 15:26
Nie łudź się że będzie szybciej, chyba że jakaś podstawowa wersja bez udziwnień, czym więcej dołożyleś tym dłużej poczekasz
Bzdura...
A dlaczego bzdura? Pisz jeżeli masz inne zdanie
Bo ja np. zamówiłem załadowanego wyposażeniem po korek T-Roca R-Line pod koniec sierpnia i odbieram go po 4 miesiącach za kilka dni ;) Te prawidłowości są bardziej skomplikowane, trudno tutaj cokolwiek ustandaryzować.
Daro2

Post autor: Daro2 »

Anjuna pisze: 23 gru 2022, 21:18
Daro2 pisze: 23 gru 2022, 16:55
baxior pisze: 23 gru 2022, 16:46
Bzdura...
A dlaczego bzdura? Pisz jeżeli masz inne zdanie
Bo ja np. zamówiłem załadowanego wyposażeniem po korek T-Roca R-Line pod koniec sierpnia i odbieram go po 4 miesiącach za kilka dni ;) Te prawidłowości są bardziej skomplikowane, trudno tutaj cokolwiek ustandaryzować.
No sam widzisz jak to jest, jeden czeka 4 miesiące a drugi 8 i właściwie nie wiadomo od czego to zależy, większośc tu na forum czeka powyżej 6 miesięcy, też czekam na RLine prawie pod korek i dalej czekam a mija już 8 miesiąc, a najgorsze jest to że mija miesiąc od produkcji a on dalej czeka na transport
T-Roc R-Line 1.5 DSG Kolor: Ascot Gray, Kamera Cofania, Elektryczna klapa, Pakiet Black Style, IQ. LIGHT Reflektory LED Matrix, System Easy Open & Close z alarmem, Pakiet Komfort, Digital Cockpit Pro,
baxior
Kontakt:

Post autor: baxior »

Daro2 masz przykład, więc nie pisz głupot, że im więcej dobierasz tym dłużej czekasz....
T-Roc Premium 1.5 TSI Manual Czarna Perła z pakietami i dodatkami😉
Maj 2021
Galux20

Post autor: Galux20 »

W czerwcu domowilem craftera.
Termin na sylwestra.
Auto u dealera we wrześniu.
Auto z Webasto, masażami, aktywnymi tempomatami, kamerą itp.

Faktem jest , że dla VW Polska nie jest pierwszoligowym rynkiem.
Łatają zachód naszym kosztem.
1.5 DSG 6,0 spalanie
Daro2

Post autor: Daro2 »

baxior pisze: 23 gru 2022, 21:46 Daro2 masz przykład, więc nie pisz głupot, że im więcej dobierasz tym dłużej czekasz....
Nie pisze głupot, opieram się na tym co kilka stron wcześniej było napisane i na tym że sam czekam 8 miesięcy, może jak jesteś taki oblatany to napisz mi dlaczego tyle czekam i większaść na tym forum, a może tylko ja mam pecha? Masz jakieś personalne problemy do mnie bo nie rozumiem?
T-Roc R-Line 1.5 DSG Kolor: Ascot Gray, Kamera Cofania, Elektryczna klapa, Pakiet Black Style, IQ. LIGHT Reflektory LED Matrix, System Easy Open & Close z alarmem, Pakiet Komfort, Digital Cockpit Pro,
andy1951

Post autor: andy1951 »

Ja czekam już 7 miesięcy poprostu wybrałem opcję ful brakowało paru sterowników nie ma się co denerwować dziwię się ze ludzie tak łatwo denerwują drugiego człowieka Przy okazji Zdrowych spokojnych Świąt
Awatar użytkownika
Marecki1976

Post autor: Marecki1976 »

Jak też wczoraj ale tylko papiery 😀 i już się schody zaczęły. Przywiozłem koła zimowe tylko na podmiankę bo tak się przed płatnością umawiałem a tu zoonk , tak założą ale za odpłatnością 150zl w prezencie na gwiazdkę 🙈🙉
Co tu się dziwić że zachód nas tak traktuje jak tu nasi mają takie podejście .
T-Roc 1.5 《30.12.2022》
Galux20

Post autor: Galux20 »

A dlaczego się dziwisz .
Jest robota , jest zapłata.
1.5 DSG 6,0 spalanie
Braders

Post autor: Braders »

Patrząc na to, że VW zaliczył ostre opóźnienia dostaw względem zapowiedzi dealerów to usługa przełożenia kół nie wydaje się zbyt wysoką rekompensatą ..... To tylko potwierdza opinię o stosunku do polskiego klienta w VW.
baxior
Kontakt:

Post autor: baxior »

Daro2 pisze: 23 gru 2022, 22:13
baxior pisze: 23 gru 2022, 21:46 Daro2 masz przykład, więc nie pisz głupot, że im więcej dobierasz tym dłużej czekasz....
Nie pisze głupot, opieram się na tym co kilka stron wcześniej było napisane i na tym że sam czekam 8 miesięcy, może jak jesteś taki oblatany to napisz mi dlaczego tyle czekam i większaść na tym forum, a może tylko ja mam pecha? Masz jakieś personalne problemy do mnie bo nie rozumiem?
Mało uważnie czytałeś.
Jeśli brak półprzewodnika, bo fabryki stały między innym z powodu covid to nie ma znaczenia jaką wersję i jak wyposażoną wybrłeś. "Bogaty" czy "biedny" tak samo będzie stał i czekał.
Spokojnych i Wesołych Świąt i cierpliwości życzę.
T-Roc Premium 1.5 TSI Manual Czarna Perła z pakietami i dodatkami😉
Maj 2021
ODPOWIEDZ