Średnie zużycie paliwa w VW T-Roc.

Wszystkie tematy związane z Volkswagenem T-Roc - zakup, eksploatacja, problemy itd.
Spinner

Re: Średnie zużycie paliwa w VW T-Roc.

Post autor: Spinner »

Po przeczytaniu niektórych postów przejrzałem na oczy! Te wszystkie "100" ,"98", vervy, racingi, ultimaty i inne paliwa, powiedzmy premium. to zwykła ściema, socjotechnika i działania podprogowe. Tak naprawdę to na stacjach benzynowych mają jeden zbiornik podłączony do wszystkich dystrybutorów i tylko cena jest różna w zależności od tego, który pistolet wybierzemy.
marchell

Post autor: marchell »

Spinner pisze: wczoraj, 16:38 Po przeczytaniu niektórych postów przejrzałem na oczy! Te wszystkie "100" ,"98", vervy, racingi, ultimaty i inne paliwa, powiedzmy premium. to zwykła ściema, socjotechnika i działania podprogowe. Tak naprawdę to na stacjach benzynowych mają jeden zbiornik podłączony do wszystkich dystrybutorów i tylko cena jest różna w zależności od tego, który pistolet wybierzemy.
Dlatego kierowcy silników wysokoprężnych nie mają pojęcia że tankują benzynę 🤣🤣🤣
Spinner

Post autor: Spinner »

marchell pisze: wczoraj, 16:47
Spinner pisze: wczoraj, 16:38 Po przeczytaniu niektórych postów przejrzałem na oczy! Te wszystkie "100" ,"98", vervy, racingi, ultimaty i inne paliwa, powiedzmy premium. to zwykła ściema, socjotechnika i działania podprogowe. Tak naprawdę to na stacjach benzynowych mają jeden zbiornik podłączony do wszystkich dystrybutorów i tylko cena jest różna w zależności od tego, który pistolet wybierzemy.
Dlatego kierowcy silników wysokoprężnych nie mają pojęcia że tankują benzynę 🤣🤣🤣
Czy to sarkazm, czy niewiedza? Przecież dla diesli są inne, oddzielne stacje.
marchell

Post autor: marchell »

Spinner pisze: wczoraj, 16:52
marchell pisze: wczoraj, 16:47
Czy to sarkazm, czy niewiedza? Przecież dla diesli są inne, oddzielne stacje.
No tak masz racje
ODPOWIEDZ