Średnie zużycie paliwa w VW T-Roc.
Re: Średnie zużycie paliwa w VW T-Roc.
Po przeczytaniu niektórych postów przejrzałem na oczy! Te wszystkie "100" ,"98", vervy, racingi, ultimaty i inne paliwa, powiedzmy premium. to zwykła ściema, socjotechnika i działania podprogowe. Tak naprawdę to na stacjach benzynowych mają jeden zbiornik podłączony do wszystkich dystrybutorów i tylko cena jest różna w zależności od tego, który pistolet wybierzemy.
Dlatego kierowcy silników wysokoprężnych nie mają pojęcia że tankują benzynęSpinner pisze: ↑wczoraj, 16:38 Po przeczytaniu niektórych postów przejrzałem na oczy! Te wszystkie "100" ,"98", vervy, racingi, ultimaty i inne paliwa, powiedzmy premium. to zwykła ściema, socjotechnika i działania podprogowe. Tak naprawdę to na stacjach benzynowych mają jeden zbiornik podłączony do wszystkich dystrybutorów i tylko cena jest różna w zależności od tego, który pistolet wybierzemy.
Czy to sarkazm, czy niewiedza? Przecież dla diesli są inne, oddzielne stacje.marchell pisze: ↑wczoraj, 16:47Dlatego kierowcy silników wysokoprężnych nie mają pojęcia że tankują benzynęSpinner pisze: ↑wczoraj, 16:38 Po przeczytaniu niektórych postów przejrzałem na oczy! Te wszystkie "100" ,"98", vervy, racingi, ultimaty i inne paliwa, powiedzmy premium. to zwykła ściema, socjotechnika i działania podprogowe. Tak naprawdę to na stacjach benzynowych mają jeden zbiornik podłączony do wszystkich dystrybutorów i tylko cena jest różna w zależności od tego, który pistolet wybierzemy.
No tak masz racjeSpinner pisze: ↑wczoraj, 16:52Czy to sarkazm, czy niewiedza? Przecież dla diesli są inne, oddzielne stacje.marchell pisze: ↑wczoraj, 16:47Dlatego kierowcy silników wysokoprężnych nie mają pojęcia że tankują benzynęSpinner pisze: ↑wczoraj, 16:38 Po przeczytaniu niektórych postów przejrzałem na oczy! Te wszystkie "100" ,"98", vervy, racingi, ultimaty i inne paliwa, powiedzmy premium. to zwykła ściema, socjotechnika i działania podprogowe. Tak naprawdę to na stacjach benzynowych mają jeden zbiornik podłączony do wszystkich dystrybutorów i tylko cena jest różna w zależności od tego, który pistolet wybierzemy.