T-Roc Premium -sport
Re: T-Roc Premium -sport
Dzis wymieniłem olej po 2800km i przy okazji zgłosiłem line asist które odbija od linii do linii i tu zaskoczenie o ile w DE można aktywować adaptacyjne utrzymanie pasa ruchu za 10 ojro to u nas nie mam kierownicy z czujnikiem pojemnościowym oraz modułu do takiej jazdy .
-
Ja mam adaptacyje prowadzenie po torze w wersji Advance. Dziwne że w premium tego nie ma.
Wycofali to podobno w czerwcu 21
-
Chyba, że tak. Bo ja mam rok modelowy 2021 ale produkcja październik 2020 i tam taka funkcja jest
To jak realizowane jest sprawdzanie, czy kierownik funkcjonuje? Do podstawowego line asist tez jakos trzeba autku pokazac ze zyjesz. Juz nie wystarczy dotknac kierownicy tylko zostaje szarpanie?marcin255 pisze: ↑07 sty 2022, 14:23 Dzis wymieniłem olej po 2800km i przy okazji zgłosiłem line asist które odbija od linii do linii i tu zaskoczenie o ile w DE można aktywować adaptacyjne utrzymanie pasa ruchu za 10 ojro to u nas nie mam kierownicy z czujnikiem pojemnościowym oraz modułu do takiej jazdy .
I jaki modul? Chyba kamera wspierajaca bazowe line asist jest taka sama dla wersji z dynamicznym korygowaniem, czy cos sie zmienilo?
Te nowiny to ASO czy jakis porzadny koder przekazal?
Nie to aso przekazło mi
Te bajki i nowiny z ASO to ja absolutnie nie wierze. Mi przy odbiorze powiedziano, ze w nowych rocznikach to line assist sie sam kalibruje do stylu jazdy kierowcy przez iles tam pierwszych tysiecy kilometrow (nawet nie byl w stanie powiedzie ile).
Mam wrazenie, ze gadaja byle co, zeby klient dal im swiety spokoj. Ciekawe czy to sami to na miejscu wymyslaja czy maja jakas encyklopedie blefow salonowych? Co to za ujma w honorze, zeby powiedziec, ze sie czegos nie wie albo, ze sprobuje sie dowiedziec z wiarygonego zrodla i wroci z informacja? Chyba w zadnej branzy, z ktora mialem do czynienia od dlugiego czasu, nikt mi tak makaronu na uszy nie nawijal (ten line assist to tylko jeden z wielu przykladow
Mam wrazenie, ze gadaja byle co, zeby klient dal im swiety spokoj. Ciekawe czy to sami to na miejscu wymyslaja czy maja jakas encyklopedie blefow salonowych? Co to za ujma w honorze, zeby powiedziec, ze sie czegos nie wie albo, ze sprobuje sie dowiedziec z wiarygonego zrodla i wroci z informacja? Chyba w zadnej branzy, z ktora mialem do czynienia od dlugiego czasu, nikt mi tak makaronu na uszy nie nawijal (ten line assist to tylko jeden z wielu przykladow
Advance 1,5 TSI manual, RM2022, pakiet drogowy, komfort, design + siedzenia "komfort" + kamerka.
-=-
Zamówiony 30.03, tydzien produkcji 17, potwierdzony dopiero 28, produkowany od 30 do 43(!) tygodnia 47 u dealera, odbiór 8.12
-=-
Zamówiony 30.03, tydzien produkcji 17, potwierdzony dopiero 28, produkowany od 30 do 43(!) tygodnia 47 u dealera, odbiór 8.12
To samo mi mówili
Z tego co się orientuje to adaptacyjne prowadzenie można do kodować
Też tak czytałem ale jak się wysra coś z elektroniki to gwarancja by by, co dziwne w De robi to Aso