Witam
W kwietniu to ja mam nadzieję odebrać auto
Zamówiony 10Lipca, produkcja zakończona 17 Października i wysłany do portu 23 Grudnia...........
Pozdrawiam
Witam
Moje zamówione 14 grudnia. Przewidywana produkcja 6-12 lutego. A u Ciebie jak to wygląda?. Na stronie polskiej auto cały czas jest pokazane.jacoob pisze: ↑29 sty 2023, 0:27 Panie i Panowie,
Od ostatnich 5/6 tygodni zawsze po zalogowaniu się na PL wersję myVolkswagen wyskakiwały mi dane tj. kolor pojazdu, rok modelowy, silnik, a na DE wersji strony jeszcze wersja wyposażenia t-roca oraz jego wyposażenie dodatkowe.
Dzisiaj zalogowałem się i wszystkie dane znikły, na niemieckiej stronie sytuacja taka sama, a gdy klikam w Ausstattungsdetails, czyli szczegóły wyposażenia, to wyskakuje komunikat o braku możliwości wyświetlenia danych
Czy to oznacza, że coś ruszyło się do przodu z moim zamówieniem, czy po prostu ma miejsce przerwa techniczna serwerów?
Dodam, że mój numer "komisji" zaczyna się na 2022473XXX - czy mamy tutaj kogoś, kto zamówił auto w podobnym czasie, czyli pod koniec grudnia 2022 roku?
Najpierw złożyłem zamówienie 1 grudnia, lecz 27 grudnia dokonałem zmiany konfiguracji i został nadany nowy numer zamówienia, więc przypuszczam, że wyleciałem z kolejki.finex13 pisze: ↑29 sty 2023, 10:48Moje zamówione 14 grudnia. Przewidywana produkcja 6-12 lutego. A u Ciebie jak to wygląda?. Na stronie polskiej auto cały czas jest pokazane.jacoob pisze: ↑29 sty 2023, 0:27 Panie i Panowie,
Od ostatnich 5/6 tygodni zawsze po zalogowaniu się na PL wersję myVolkswagen wyskakiwały mi dane tj. kolor pojazdu, rok modelowy, silnik, a na DE wersji strony jeszcze wersja wyposażenia t-roca oraz jego wyposażenie dodatkowe.
Dzisiaj zalogowałem się i wszystkie dane znikły, na niemieckiej stronie sytuacja taka sama, a gdy klikam w Ausstattungsdetails, czyli szczegóły wyposażenia, to wyskakuje komunikat o braku możliwości wyświetlenia danych
Czy to oznacza, że coś ruszyło się do przodu z moim zamówieniem, czy po prostu ma miejsce przerwa techniczna serwerów?
Dodam, że mój numer "komisji" zaczyna się na 2022473XXX - czy mamy tutaj kogoś, kto zamówił auto w podobnym czasie, czyli pod koniec grudnia 2022 roku?
Tak przyspieszony termin bo wczesniej miałem na marzec produkcje, okaże to sięwszystko za tydzieńjacoob pisze: ↑29 sty 2023, 11:22Najpierw złożyłem zamówienie 1 grudnia, lecz 27 grudnia dokonałem zmiany konfiguracji i został nadany nowy numer zamówienia, więc przypuszczam, że wyleciałem z kolejki.finex13 pisze: ↑29 sty 2023, 10:48Moje zamówione 14 grudnia. Przewidywana produkcja 6-12 lutego. A u Ciebie jak to wygląda?. Na stronie polskiej auto cały czas jest pokazane.jacoob pisze: ↑29 sty 2023, 0:27 Panie i Panowie,
Także mój zamówiony został 27 grudnia. Przewidywana produkcja - jeszcze nic nie wiadomo, nie kontaktował się nikt ze mną. W poniedziałek przy okazji odwiedzę salon dowiedzieć się czy wiadomo już coś więcej na temat t-roca.
Cały czas na stronie polskiej nie mam jakichkolwiek informacji (wcześniej podstawowe dane auta były pokazane).
W takim razie przypuszczam, że mój, który został zamówiony 2 tyg później po Twoim, będzie wyprodukowany w okolicy 20-26 lutego. Moja specyfikacja nie jest jakaś skomplikowana, więc przypuszczam, że nie będzie jakiś opóźnień.
Życzę, żeby został wyprodukowany w terminie i jak najszybciej trafił do Polskifinex13 pisze: ↑29 sty 2023, 11:37Tak przyspieszony termin bo wczesniej miałem na marzec produkcje, okaże to sięwszystko za tydzieńjacoob pisze: ↑29 sty 2023, 11:22Najpierw złożyłem zamówienie 1 grudnia, lecz 27 grudnia dokonałem zmiany konfiguracji i został nadany nowy numer zamówienia, więc przypuszczam, że wyleciałem z kolejki.
Także mój zamówiony został 27 grudnia. Przewidywana produkcja - jeszcze nic nie wiadomo, nie kontaktował się nikt ze mną. W poniedziałek przy okazji odwiedzę salon dowiedzieć się czy wiadomo już coś więcej na temat t-roca.
Cały czas na stronie polskiej nie mam jakichkolwiek informacji (wcześniej podstawowe dane auta były pokazane).
W takim razie przypuszczam, że mój, który został zamówiony 2 tyg później po Twoim, będzie wyprodukowany w okolicy 20-26 lutego. Moja specyfikacja nie jest jakaś skomplikowana, więc przypuszczam, że nie będzie jakiś opóźnień.