Ile czasu czekacie/czekaliście na swojego T-Roca?
Re: Ile czasu czekacie/czekaliście na swojego T-Roca?
Podobno auta zamówione pod klienta jadą pociągiem do Poznania i potem lohra do salonu.
A ty Edyta swoje już masz ? Czy tez czekasz ?
Ostatnie info mam takie, że od 1 lutego jest w Emden, czekam na update. Prawdę mówiąc mam już poważnie dosyć - zamówienie z czerwca... Gdyby nie różnica w cenie na korzyść t-roc'a, już bym jeździła konkurencją do wzięcia od ręki
to mamy ten sam status oczekiwania ja też czekam, zrezygnować nie mogę bo to auto służbowe, ale zapewne już bliżej niż dalej. Najważniejsze że już będzie się poruszać transportem kołowym do Polski
Nie kosztowało by mnie wiele więcej, pracuje w Niemczech więc spokojnie bym go ubezpieczył i zarejestrowałandy1951 pisze: ↑11 lut 2023, 20:08A przypuszczasz jak by cię to kosztowało chyba więcej niż możesz przypuszczać ubezpieczyć musiałbyś w Niemczech zarejestrowaćDaro2 pisze: ↑11 lut 2023, 15:17Teraz żałuję że nie zamówiłem auta w Niemczech, przypuszczam że już bym kilka miesięcy nim jeździłY@rek pisze: ↑11 lut 2023, 14:43 Wydaje mi się, że polski rynek nie jest bardzo atrakcyjny dla właściciela VW. Przeanalizowałem kilka cenników dostępnych w internecie dla Holandii, Belgii, Francji, Włoch i oczywiście Niemiec. W przeliczeniu na euro polskie ceny na tle rynków Europy Zachodniej są dla VW relatywnie niskie i chyba dlatego jesteśmy trochę inaczej traktowani.
T-Roc R-Line 1.5 DSG Kolor: Ascot Gray, Kamera Cofania, Elektryczna klapa, Pakiet Black Style, IQ. LIGHT Reflektory LED Matrix, System Easy Open & Close z alarmem, Pakiet Komfort, Digital Cockpit Pro,
Dodatkowo niemieckie salony mają obowiązek zapewnić samochód "zastępczy", jeśli oczekiwanie jest dłuższe niż wpisane terminy na zamówieniu. Ceny bezwzględne w euro wyższe, ale licząc w cenie za godzinę pracy to 4x tańsze
Ale ty też dostałeś list przewozowy to powinieneś wiedzieć co w nim jest
Jak będę miał chwilę to na pewno go wkleje
[/quote]
Daro2 obiecałeś pokazać list przewozowy. Trzymam Cię za słowo
1.5 150KM FL Style DSG odebrany 03.03.2023
Daro2 obiecałeś pokazać list przewozowy. Trzymam Cię za słowo
[/quote]
Tu coś wkleić na tym forum to jakaś masakra
T-Roc R-Line 1.5 DSG Kolor: Ascot Gray, Kamera Cofania, Elektryczna klapa, Pakiet Black Style, IQ. LIGHT Reflektory LED Matrix, System Easy Open & Close z alarmem, Pakiet Komfort, Digital Cockpit Pro,
Daro2 Wiem, wiem. A może skopiować tekst ( wyciąć co trzeba ) i wkleić tutaj
1.5 150KM FL Style DSG odebrany 03.03.2023
Tylko że tu nic się nie da wkleić, żadnego pliku, nic