To jest koszt z olejem filtrem i uszczelka?
Wymiana oleju co 2 lata lub 30 tys km?
-
Re: Wymiana oleju co 2 lata lub 30 tys km?
Ale olej własny czy z ASO?
Wszystko z ASO.
Taka cena z wpisem w historię auta, dokładnym myciem także wnętrza uważam za atrakcyjną przy dzisiejszych cenach.
Taka cena z wpisem w historię auta, dokładnym myciem także wnętrza uważam za atrakcyjną przy dzisiejszych cenach.
1.5 DSG 6,0 spalanie
Wszystko z ASO.
1.5 DSG 6,0 spalanie
Gdzie masz takie tanie ASO?
Pewnie w dużych miastach musi być trochę drożej.
Wiadomo wszystko podrożało.
Pokazałem ceny oleju z ASO ze stalowej woli.
W ASO zostawiam rocznie kilkanaście tysięcy złotych, to może mi łatwiej zbić cenę.
Wiadomo wszystko podrożało.
Pokazałem ceny oleju z ASO ze stalowej woli.
W ASO zostawiam rocznie kilkanaście tysięcy złotych, to może mi łatwiej zbić cenę.
1.5 DSG 6,0 spalanie
Ja wymieniam co roku (średnio 10 tys km na rok robię).
Kupuję oryginalny olej, filtr, korek (autoryzowany dostawca na Allegro) i wymieniam u lokalnego mechanika - nie dodajmy żadnych informacji w komputerze. Kolejna wymiana już na gwarancji w salonie VW.
Kupuję oryginalny olej, filtr, korek (autoryzowany dostawca na Allegro) i wymieniam u lokalnego mechanika - nie dodajmy żadnych informacji w komputerze. Kolejna wymiana już na gwarancji w salonie VW.
-
Dziś wymieniłem olej po 4 tys km. Opiłków cała masa i nawet większych zadziorow było kilka… przeraziłem się…
Dodałbym bym zdjecia ale nie ma miejsca
Dodałbym bym zdjecia ale nie ma miejsca
U mnie w 2.0 TSI po 3 tys filtr był czysty.