Ile czasu czekacie/czekaliście na swojego T-Roca?
Re: Ile czasu czekacie/czekaliście na swojego T-Roca?
Dzwoniłem dzisiaj do dilera Plichta i podał, że termin produkcji zatwierdzony na 27 tydzień.
Vw T-roc FL Style 1.5 TSI DSG Wyposażenie ( Pakiet Comfort, kamera, System Easy Open & Close z alarmem, IQ drive, nawigacja Discover pro). Zamówiony 17.03.2023
Gdynia
Vw T-roc FL Style 1.5 TSI DSG Wyposażenie ( Pakiet Comfort, kamera, System Easy Open & Close z alarmem, IQ drive, nawigacja Discover pro). Zamówiony 17.03.2023
Dzisiaj dostałem telefon, że 8 czerwca auto wyruszyło z fabryki do portu na załadunek. Wyprodukowany 2 maja i przez miesiąc czekał na uzupełnienie jakiś komponentów. Ciekawe jak pójdzie z tym transportem. Pomału, ślimaczym tempem do przodu
Vw T-roc FL Style 1.5 TSI DSG, Indium Grey. Wyposażenie ( Pakiet Comfort, hak, kamera, elektryczna klapa, System Easy Open & Close z alarmem, side assist). Zamówiony 09.09.2022
To są jakieś jaja, od września czekać na telefon w czerwcu....
T-ROC LIFT STYLE 1.5 DSG
Masz rację, z tą produkcją auta to jest jakaś dziwna loteria i chronologia. Ja już pomijam kwestie wyposażenia. Niektórzy zamawiają pare miesięcy po tobie i już jeżdżą. Zróbcie najpierw jeden samochód od początku do końca i bierzcie się za następne zamówienie
Vw T-roc FL Style 1.5 TSI DSG, Indium Grey. Wyposażenie ( Pakiet Comfort, hak, kamera, elektryczna klapa, System Easy Open & Close z alarmem, side assist). Zamówiony 09.09.2022
Czy jak mieliście potwierdzoną datę produkcji to pojawiło wam się coś na myVolkswagen? Na niemieckiej stronie jest tylko vin do wyboru. Na polskiej stronie też można wpisać numer zamówienia. Numer vin pewnie dostępny dopiero po wyprodukowaniu.
U mnie nic się nie pojawiło, dealer pare razy mi mówił, że są jakieś problemy z tą stroną
-
Zamowiony 28.02.
Planowany tydzien produkcji 19.
Planowany ZP8 24.
Montaż karoserii rozpoczęty 15.06.
Style DSG 1.5 TSI, kamera cofania, bezkluczykowy dostęp, matrycowe ledy, side assist, kolor petrol blue.
Planowany tydzien produkcji 19.
Planowany ZP8 24.
Montaż karoserii rozpoczęty 15.06.
Style DSG 1.5 TSI, kamera cofania, bezkluczykowy dostęp, matrycowe ledy, side assist, kolor petrol blue.
Wrecz na odwrot, dane auta dodane po nr importera zniknely I do dnia dzisiejszego juz nic sie nie pojawilo pod tym autem VIN dostaniesz jak auto pojdzie na produkcje od dealera.
Jedyna opcja, która znam by dowiedziec sie co sie dzieje z autem to kontakt ze sprzedawca.