Mój też zatwierdzony na 27 tydzień, ale jeszcze podobno nie rozpoczęta produkcja. Zamawiałem 17 marca. Dziwna ta kolejność w VW. Nikt nie jest w stanie powiedzieć od czego to zależy, nawet importer.
Ile czasu czekacie/czekaliście na swojego T-Roca?
Re: Ile czasu czekacie/czekaliście na swojego T-Roca?
Vw T-roc FL Style 1.5 TSI DSG Wyposażenie ( Pakiet Comfort, kamera, System Easy Open & Close z alarmem, IQ drive, nawigacja Discover pro). Zamówiony 17.03.2023
jak pisałem kilka postów wcześniej mój samochód od 27 czerwca oczekiwał w porcie w Emden. Dziś niespodziewanie okazało się, że jest już u importera (Poznań) i w ciągu 4 dni zostanie dostarczony do dilera. Wydaje się więc, że koniec epopei blisko.
Dostałem info, że samochód wjechał na linie i składa się karoseria. Czy ktoś ma jakieś doświadczenia ile cały proces produkcji trwa? Nie pytam o to co mówią dealerzy, bo wiadomo
-
O kurcze, 2 tygodnie na produkcje i transport do Emden? Ostro. Zakładam, że jeden z lepszych wyników
-
To tak offtopowo - mozesz sam się przekonać:
https://www.volkswagen-poznan.pl/zwiedz ... volkswagen
Ja mam za daleko do Poznania czy do Wrzesni ale wolne terminy są
Mój z taśmy zjechał w niecały tydzień choć szczegółowych danych nie znam... Tyle, że dostałem info - że wjechał na taśme i że jest już w transporcie
Witam ponownie. Mój samochód jest już u dealera, więc żegnam się i życzę cierpliwości wszystkim, bo warto .
Dla przypomnienia, zamówienie było 6 marca 2023.
Dla przypomnienia, zamówienie było 6 marca 2023.
-
Dzień dobry, czy ktoś z Państwa zamawiał autko około 25 maja ?
Pozdrawiam
Pozdrawiam