VW T-Roc cennik RP2021

Wszystkie tematy związane z Volkswagenem T-Roc - zakup, eksploatacja, problemy itd.
rabi

Re: VW T-Roc cennik RP2021

Post autor: rabi »

Tyl masakryczny Jak PRIUS. Ale zawsze to konkurencja. Ale Hyundai też drogi. Kiedyś były cenowo konkurencyjne a teraz niestety podobnie. Ale jakość materialów lepsza niestety od TRoca. Silniki mają paliwożerne.
Ale Nissan Qashqai namiesza niestety teraz w nowej odsłonie. Miałem poprzedni model w wyposażeniu Tekna 1.3 140KM. Bardzo dobry silnik. Świetnie się zbiera.Elastyczny. Jeździłem też tym silnikiem w Mercedesie z automatem. Też super. Polecam. Na pewno konkurencja dla 1.5 TSi. Wykonanie w środku Nissana o wiele lepsze niż w Troc.Przynajmniej w wersji TEKNA. Fotele super. Tylko multimedia i kamery jak z poprzedniej epoki i lewarek dźwigni biegów taki miękki latający. Zwieszenie fajne. Bardziej miękkie i lepsze na nasze polskie warunki dziurowe. Chyba, że ktoś lata tylko autostradami. Na 19 miałem lepszy komfort niż 17 w TRoc. Zużycie paliwa podobnie. Może ciut większe w Nissanie.
Ale teraz w nowym wydaniu z nowymi multimediami Nissan namiesza. O wyglądzie nie dyskutuję. Jedni powiedzą że ładniejszy a inni że masakra. Nieważne.
ODPOWIEDZ