Czyli dobrze myślę, że po numerze VIN jesteś w stanie stwierdzić jakie jest wyposażenie samochodu i jakie ewentualnie funkcje niedostępne/niekupione są możliwe do odblokowania?
Reflektory LED Plus -> LED Matrix
Re: Reflektory LED Plus -> LED Matrix
R-line 2023, 1.5 manual, komfort, led plus, beats, kamera, 18 cali, easy open, keyless itd.
Oczywiście, w przypadku lamp LED PLUS kod wyposażenia to 8IU, w tym wypadku mogę aktywować full matrix z animacją startową.
VAG Studio - Diagnostyka & Retrofit | Doposażenia premium | VAS Odis Online Autoryzacja | tel.607196811
Z tym kodem wyposażenia, żeby go odczytać, to mam mały problem bo nie widzę standardowej nalepki z kodami ani na słupku bocznym ani w bagażniku.
A personalizowanej książki gwarancyjnej jako takiej nie mam bo nie dali, tylko standardową instrukcję.
Mam tylko dokument do samochodu z fabryki po niemiecku ale tam nie bardzo są kody co by przypominały te z nalepki.
Czy teraz takiej nalepki w t-roc'u nie przylepiają? W Sportsvanie jest na słupku i w papierowej gwaranacji.
A personalizowanej książki gwarancyjnej jako takiej nie mam bo nie dali, tylko standardową instrukcję.
Mam tylko dokument do samochodu z fabryki po niemiecku ale tam nie bardzo są kody co by przypominały te z nalepki.
Czy teraz takiej nalepki w t-roc'u nie przylepiają? W Sportsvanie jest na słupku i w papierowej gwaranacji.
R-line 2023, 1.5 manual, komfort, led plus, beats, kamera, 18 cali, easy open, keyless itd.
Mogę rozkodować po nr VIN kompletne wyposażenie.JacK666 pisze: ↑07 lip 2024, 21:28 Z tym kodem wyposażenia, żeby go odczytać, to mam mały problem bo nie widzę standardowej nalepki z kodami ani na słupku bocznym ani w bagażniku.
VAG Studio - Diagnostyka & Retrofit | Doposażenia premium | VAS Odis Online Autoryzacja | tel.607196811
Jestem zainteresowany jaki koszt
Dostałem w ASO 4 strony wydruku 3 literowych kodów, które określają dokładne wyposażenie mojego samochodu ale nie ma tam kodu 8IU, o którym napisałeś.turzol pisze: ↑09 lip 2024, 10:37Mogę rozkodować po nr VIN kompletne wyposażenie.JacK666 pisze: ↑07 lip 2024, 21:28 Z tym kodem wyposażenia, żeby go odczytać, to mam mały problem bo nie widzę standardowej nalepki z kodami ani na słupku bocznym ani w bagażniku.
Generalnie są tam tylko kody 3 literowe nie ma żadnego kodu zawierającego cyfrę lub cyfry.
Proszę mnie oświecić, skąd tak duże zainteresowanie kodami i dociekaniem odczytania wyposażenia auta? Czyżby były jakieś niezgodności z tym co było w zamówieniu a odebranym egzemplarzem ? A może jest jakaś inna przyczyna?
1.5 150KM FL Style DSG odebrany 03.03.2023
W przyszłym tygodniu odbieram Golfa z Matrixami.
Czy z tymi matrixami chodzi o to, że powinno się po prostu jeździć z drogowymi i nie wyłączać ich nawet jeśli z naprzeciwka jadą samochody?
Czy matrixy świecą lepiej od led plus jako same w sobie światła mijania?
Czy z tymi matrixami chodzi o to, że powinno się po prostu jeździć z drogowymi i nie wyłączać ich nawet jeśli z naprzeciwka jadą samochody?
Czy matrixy świecą lepiej od led plus jako same w sobie światła mijania?
Czy przerobienie na matrx i w związku z tym ciągłe włączanie i wyłączanie ledów nie ma na nie negatywnego wpływu? Odblokować można, ale czy diody są dokładnie, dokładnie te same co w "oryginalnych" matrixach? No jeśli tak to płacić przy zakupie producentowi tego w zasadzie samego ale za trochę inne oprogramowanie to trochę słabo
Matrix to dynamiczna zmiana segmentu diód LED i nie działa w trybie ciągłym tylko przy określonych warunkach, także absolutnie nie ma wpływu na żywotność.mikrobi pisze: ↑18 lip 2024, 8:24 Czy przerobienie na matrx i w związku z tym ciągłe włączanie i wyłączanie ledów nie ma na nie negatywnego wpływu? Odblokować można, ale czy diody są dokładnie, dokładnie te same co w "oryginalnych" matrixach? No jeśli tak to płacić przy zakupie producentowi tego w zasadzie samego ale za trochę inne oprogramowanie to trochę słabo
Z tego co ostatnio usłyszałem od klienta to obecnie wariant matrix przy zamawianiu to koszt 17tys zł (dostępność tylko z jakimś dodatkowym pakietem technologicznym).