Koła Zimowe - spieszmy się kochać lato
-
Re: Koła Zimowe - spieszmy się kochać lato
Jak mój niebieski troc ma letnie i zimowe 18" to jak wygląda?
2.0TSI DSG 4Motion R-line Sport
-
-
Dobre ale powiem uczciwie że nie wiedziałem że białym wstyd jeździćZiomekatomek pisze: ↑14 gru 2022, 8:40Rabini nie są co do tego zgodni, ale wielkie uniwersum wskazuje, że nie najbrzydszy, bo najbrzydszy jest biały i wstyd nim jeździć. Możesz spać spokojnie
2.0TSI DSG 4Motion R-line Sport
No nie wiem, przy obecnym VW nie można spać spokojnie. I kolor nie pomoże, nawet ten najbardziej politycznie poprawny .Ziomekatomek pisze: ↑14 gru 2022, 8:40Rabini nie są co do tego zgodni, ale wielkie uniwersum wskazuje, że nie najbrzydszy, bo najbrzydszy jest biały i wstyd nim jeździć. Możesz spać spokojnie
Premium 2.0 TSI 4Motion DSG, pakiety: komfort, drogowy, sport, zimowy, el. pokrywa bagażnika, Beats, DAB
Biały po woskowaniu prześliczny,najśliczniejszy ładniejszy jak w salonie,każdy człek cmoka z zazdrości coś pięknego,ale jak będziesz tak uparcie twierdził że BEEE to przemaluję tylko na jaki ? musisz jako ekspert od kolorów podpowiedzieć ???.ostatnio w Niemieckim salonie widziałem żółtego,też prześliczny !!!.pozdrawiam
Hmm, podejrzana sprawa. Przecież na niemieckim rynku, żółty lakier dla T-Roc'a nie jest oferowany. Czyżby autko w drodze do salonu spadło z lawety i przez nieuwagę odmalowali na żółto?Wachacz pisze: ↑14 gru 2022, 20:09 Biały po woskowaniu prześliczny,najśliczniejszy ładniejszy jak w salonie,każdy człek cmoka z zazdrości coś pięknego,ale jak będziesz tak uparcie twierdził że BEEE to przemaluję tylko na jaki ? musisz jako ekspert od kolorów podpowiedzieć ???.ostatnio w Niemieckim salonie widziałem żółtego,też prześliczny !!!.pozdrawiam
Dajcie spokój, bo zaśmiecacie wątek. Infantylna ta dyskusja o kolorach, a tezy o zawstydzających kolorach to już himalaje dziecinady
Premium 2.0 TSI 4Motion DSG, pakiety: komfort, drogowy, sport, zimowy, el. pokrywa bagażnika, Beats, DAB