Ile czasu czekacie/czekaliście na swojego T-Roca?
Re: Ile czasu czekacie/czekaliście na swojego T-Roca?
Czy ktoś miał zaliczkę 0 zł ?
Golf VII R Variant 390
T-Roc Premium 1.5 DSG
T-Roc Premium 1.5 DSG
Hej,
u mnie autko zamowione 30.04 i produkcja zaplanowana na 25. tydzien czerwca - nie ma zle.
Do odbioru pewnie bedzie w drugiej polowie lipca.
u mnie autko zamowione 30.04 i produkcja zaplanowana na 25. tydzien czerwca - nie ma zle.
Do odbioru pewnie bedzie w drugiej polowie lipca.
T-Roc 1.0 Advance z Digital Cockpit- zamówiony ostatniego kwietnia, produkcja na 25 tydzień
-
A macie jakieś info czy produkcja idzie zgodnie z planem? 23 tydzień powinien już być w komplecie chyba
T-ROC Advance Indium Grey 1.5 TSI Manual + pakiety: komfort, drogowy, zimowy, siedzenia komfortowe, kamera, ciemne szyby, hak
Nic mi sprzedawca nie wspomnial, zeby mialy byc opoznienia
25. tydzien jest juz za 2 tyg. wiec mam nadzieje, ze pojdzie zgodnie z planem
25. tydzien jest juz za 2 tyg. wiec mam nadzieje, ze pojdzie zgodnie z planem
T-Roc 1.0 Advance z Digital Cockpit- zamówiony ostatniego kwietnia, produkcja na 25 tydzień
To fajnie, bo też mam 25 tydzień a już ze 2 tygodnie dealerowi nie trułem
T-ROC Advance Indium Grey 1.5 TSI Manual + pakiety: komfort, drogowy, zimowy, siedzenia komfortowe, kamera, ciemne szyby, hak
Re: 1.5 TSI DSG Premium sport, szary indium, felgi 18 Montego
Ja odbierałem na Lubinie. W porcie był 21.05, u Dealera 1 czerwca a odbierałem z salonu 5.08. Dla zainteresowanych zamówienie złożyłem w połowie marca, a info o wyprodukowaniu dostałem zaraz po majówce. Auto 1,0 advance + parę opcji
Wszystko zależy od tego czym jeździłeś wcześniej i co miałeś. Jak z Fabii to pewnie nie będzie źle i będziesz się dziwił o czym piszę.
Jasne, że od tego się nie umiera i dasz radę jeździć bo wszyscy na świecie kupują i jeżdżą rownież w dalekie podróze.
Ale trzymania bocznego prawie brak. Regulacja lędźwi to pic. Na dłuższych trasach mnie bolą plecy. Taka koza trochę z tych siedzeń niestety.
I jakieś pseudo wstawki ze sztucznej skóry nic tu nie zmienią. Gdzie ktoś pisał na forum o łuszczeniu się tego i problemach w przyszłości. Oby nie.
Może te fotele we R-Line są lepsze. Ale to kolejny wydatek.
-
Regulowane lędźwie to dodatek tak? Nie kojarzę abym w swoim to zamawiał
To jest część pakietu komfortowych siedzeńWojtass_nt pisze: ↑13 cze 2021, 15:20 Regulowane lędźwie to dodatek tak? Nie kojarzę abym w swoim to zamawiał
1.5 TSI GPF ACT DSG PREMIUM RAVENNA BLUE PANORAMA SPORT