Ile czasu czekacie/czekaliście na swojego T-Roca?
Re: Ile czasu czekacie/czekaliście na swojego T-Roca?
Powiem Wam, że mój Vin jest widoczny w myvolkswagen od dobrych 2 tygodni, auto miało być wyprodukowane w 25 tygodniu, a z tego co mi wiadomo, proces produkcji nadal nie jest zakończony. Próbowałem nawet pobrać instrukcję, podając Vin, to nie jest odnajdywany. Także nie był bym aż takim optymistą, że mając Vin auto czeka na transport. Po prostu mają je już, że tak powiem "na tapecie", ale w obecnej sytuacji braku półprzewodników, nikt nie jest w stanie zagwarantować kiedy będzie gotowe do wysyłki.
T-ROC Advance Indium Grey 1.5 TSI Manual + pakiety: komfort, drogowy, zimowy, siedzenia komfortowe, kamera, ciemne szyby, hak
-
Tak jak mówiłem, tak zrobiłem. Anulowałem zamówienie. W sobotę jadę jednak po lepszego bo w wersji premium i w automacie Nie ma tego złego!
Hej,
u mnie, z informacji, ktore przekazuje mi sprzedawca, nie ma opoznien.
Widzialem VIN juz jakis czas temu i w tym tyg. zapytalem "jak tam produkcja". Dostalem potwierdzenie, ze samochod zostal wyprodukowany.
Jak na razie wszystko idzie wg planu jaki zostal mi nakreslony w momencie skladania zamowienia.
Chyba, ze za jakis czas dostane info: "a nie, jednak auta jeszcze nie ma"
u mnie, z informacji, ktore przekazuje mi sprzedawca, nie ma opoznien.
Widzialem VIN juz jakis czas temu i w tym tyg. zapytalem "jak tam produkcja". Dostalem potwierdzenie, ze samochod zostal wyprodukowany.
Jak na razie wszystko idzie wg planu jaki zostal mi nakreslony w momencie skladania zamowienia.
Chyba, ze za jakis czas dostane info: "a nie, jednak auta jeszcze nie ma"
T-Roc 1.0 Advance z Digital Cockpit- zamówiony ostatniego kwietnia, produkcja na 25 tydzień
A ile będziesz czekał masz jakieś info od dileraWojtass_nt pisze: ↑04 lip 2021, 11:10 Tak jak mówiłem, tak zrobiłem. Anulowałem zamówienie. W sobotę jadę jednak po lepszego bo w wersji premium i w automacie Nie ma tego złego!
Czy był problem ze zwrotem zaliczki ?, jezeli takowa była.Wojtass_nt pisze: ↑04 lip 2021, 11:10 Tak jak mówiłem, tak zrobiłem. Anulowałem zamówienie. W sobotę jadę jednak po lepszego bo w wersji premium i w automacie Nie ma tego złego!
Ostatnio zmieniony 04 lip 2021, 14:24 przez ARTURRO, łącznie zmieniany 1 raz.
T-Roc 1.0 Advance z Digital Cockpit , kolor Ravenna +elektryczny system zamykania pokrywy bagaznika +kamera + pakiet komfort,zimowy + jeszcze kilka dodatków - zamówiony 13.05.21, produkcja na 27 tydzień
I w jakiej cenie? Jakiś dobry rabat dostałeś?Wojtass_nt pisze: ↑04 lip 2021, 11:10 Tak jak mówiłem, tak zrobiłem. Anulowałem zamówienie. W sobotę jadę jednak po lepszego bo w wersji premium i w automacie Nie ma tego złego!
T-ROC Advance Indium Grey 1.5 TSI Manual + pakiety: komfort, drogowy, zimowy, siedzenia komfortowe, kamera, ciemne szyby, hak
-
Dzień Dobry Wszystkim
Jak tam Wasze statusy w kwestii produkcji ?? Ja miałem zatwierdzony 24 tydzień produkcji i nadal nic się nie rusza... to już mnie zaczyna denerwować
Jak tam Wasze statusy w kwestii produkcji ?? Ja miałem zatwierdzony 24 tydzień produkcji i nadal nic się nie rusza... to już mnie zaczyna denerwować
Mój od 2 tygodni w produkcji, bez zmian. Śledzę od jakiegos czasu wiadomości pod hasłem "chip shortage i niestety sytuacja na rynku półprzewodników zdaje się być fatalna, miejmy nadzieję, że będzie lada moment jakaś dostawa...
Zgodnie z informacją z wczoraj aktualny status pojazdu to "oczekiwanie na transport"
TR 1.5 Premium, manual, zamówienie połowa kwietnia, zatwierdzony 25 tydzień, podobno szczury go nie zjadły i został załadowany na statek
A dostałeś też info od kiedy masz taki status? Bo może dostali trochę tych półprzewodników już?
Zakładam, że jesteś tym farciarzem, że Twój Vin zaczyna się od: WVGZZZA1ZNV0000... Bo dla pierwszych 99 aut z rocznika modelowego 22, faktycznie są już instrukcje
Zakładam, że jesteś tym farciarzem, że Twój Vin zaczyna się od: WVGZZZA1ZNV0000... Bo dla pierwszych 99 aut z rocznika modelowego 22, faktycznie są już instrukcje