Ile czasu czekacie/czekaliście na swojego T-Roca?
Re: Ile czasu czekacie/czekaliście na swojego T-Roca?
Musiałbym zadzwonić. Nr VIN mam z 0018xx.
Instrukcji brak.
E: Poza tym coś musieli wyprodukować, bo nie wiem po co by statek przypływał do Setubal.
Instrukcji brak.
E: Poza tym coś musieli wyprodukować, bo nie wiem po co by statek przypływał do Setubal.
TR 1.5 Premium, manual, zamówienie połowa kwietnia, zatwierdzony 25 tydzień, podobno szczury go nie zjadły i został załadowany na statek
No to trzymamy rękę na pulsie, ja mam 0010xx, więc teoretycznie będę wiedział coś wcześniej, chociaż w obecnej sytuacji kto to wie
T-ROC Advance Indium Grey 1.5 TSI Manual + pakiety: komfort, drogowy, zimowy, siedzenia komfortowe, kamera, ciemne szyby, hak
-
Kurcze powiem Wam że dziwnie to wygląda , max mix a druga rzecz że mi na stronie myVolkswagen wcale nie pokazuje statusu... Wy dzwonicie do dealera i pytacie?
Tak, oficjalny status ma dealer. Ja co jakiś czas sprawdzam dostępność instrukcji po nr Vin na stronie VW https://userguide.volkswagen.de/public/vin/login/pl_PL bo zauważyłem, że numery Vin z początku roku modelowego 22 już je mają (czyli te pierwsze w kolejności nadawania), a mój będący wg dealera w statusie w produkcji jeszcze nie. Ale to moja teoria, choć wydaje mi się wielce prawdopodobna.
T-ROC Advance Indium Grey 1.5 TSI Manual + pakiety: komfort, drogowy, zimowy, siedzenia komfortowe, kamera, ciemne szyby, hak
Mój 24 tydzień, rok modelowy 2021, a instrukcji brak.
Golf VII R Variant 390
T-Roc Premium 1.5 DSG
T-Roc Premium 1.5 DSG
Zamówienie w drugiej połowie marca. Miał być wyprodukowany w 26. tygodniu. Wczoraj się dowiedziałem, że produkcja jeszcze się nie rozpoczęła. Poza tym nic nie wiadomo. Wersja 1,5 DSG.
Czy ktoś ma jakieś info odnośnie aut z 21-go tygodnia, dealer mówi, że w drodze do polski tylko że w drodze już od miesiąca, może macie jakieś konkretniejsze info od swoich dealerów?
Jak rozmawiałem z dealerem to nie ma możliwości lokalizacja pojazdu po zmianie statusu na "w transporcie". Widzą dopiero jak samochód dojedzie do Poznania. Chyba że nie powiedział mi wszystkiego, tj. wyjazdu z Emdem.
TR 1.5 Premium, manual, zamówienie połowa kwietnia, zatwierdzony 25 tydzień, podobno szczury go nie zjadły i został załadowany na statek
-
O Panie ! To nawet jeszcze nie dojechały te z 21 tygodnia produkcji ... Pięknie
Witam u mnie nieciekawie dziś dostałem info od dilera auto miało być w produkcji 25 tydzień i niestety nic nie ruszyło.Brak półprzewidników do klimatyzacji.Na chwilę obecną nie jest w stanie powiedzieć kiedy będzie w produkcji. Ręce opadają