Agajack pisze: ↑06 lip 2021, 13:30
Witam u mnie nieciekawie dziś dostałem info od dilera auto miało być w produkcji 25 tydzień i niestety nic nie ruszyło.Brak półprzewidników do klimatyzacji.Na chwilę obecną nie jest w stanie powiedzieć kiedy będzie w produkcji. Ręce opadają
No to pięknie , mój dealer zapewniał że produkcja 27 tydzień i wszystko idzie zgodnie z planem,
po co mi auto zamówione w połowie maja w listopadzie.
Albo nie wie , albo perfidnie kłamie.
T-Roc 1.0 Advance z Digital Cockpit , kolor Ravenna +elektryczny system zamykania pokrywy bagaznika +kamera + pakiet komfort,zimowy + jeszcze kilka dodatków - zamówiony 13.05.21, produkcja na 27 tydzień
Do tych zapewnień to ostrożnie trzeba podchodzić u mnie też były zapewnienia i nic z tego.Trudno trzeba czekać.Diler sam jest w kropce co by nie mówić to nie jego wina że brak półprzewidników,marne pocieszenie ale co zrobić mamy pecha i tyle cierpliwości Wam życzę
Rozumiem problem, tyle że dosłownie 3 tyś. więcej i mam to samo , auto do odbioru jest już u dealera( w innym mieście) i silnik 1.5 TSI w manualu.
. Tylko zaliczka trzyma mnie jeszcze , bo dość pokaźna i poczekam jeszcz trochę.
T-Roc 1.0 Advance z Digital Cockpit , kolor Ravenna +elektryczny system zamykania pokrywy bagaznika +kamera + pakiet komfort,zimowy + jeszcze kilka dodatków - zamówiony 13.05.21, produkcja na 27 tydzień
Warto przemyśleć o ile kwota odpowiada no chyba że zaliczka jest to jednak bym czekał. .. EDIT ..strach myśleć o urlopach w fabryce które ponoć mają się zacząć od 30 tygodnia to auta odbierzemy na gwiazdkę oby tak się nie stało.
I to mnie martwi, urlopy rozumiem , każdy ma prawo. Ale położenie Portugalii każdy wie jaki jest, kraj turystyczny.
Wszyscy teraz trąbią o czwartej fali, i może się okazać że auta odbierzemy ale w styczniu.
Perspektywa mało optymistyczna
Z falami i wariantami już się gubię, ale niestety to właśnie covid spowodował obecna sytuację, bo kraje produkujące półprzewodniki mają teraz lockdowny...
T-ROC Advance Indium Grey 1.5 TSI Manual + pakiety: komfort, drogowy, zimowy, siedzenia komfortowe, kamera, ciemne szyby, hak
Dziś info zamówiony 09.06 a ma być na 29-34 tydzień
Zamówiony 09.06.2021 -T-Roc 2.0 TSI Premium Sport+ bajery
12.10 produkcja 13.10 na statek 25.10 w Poznaniu. 29.10 dostarczony pod salon.
Odebrany 08.11.21
230 KM 400 Nm + DSG mod
Zamówiony 09.06.2021 -T-Roc 2.0 TSI Premium Sport+ bajery
12.10 produkcja 13.10 na statek 25.10 w Poznaniu. 29.10 dostarczony pod salon.
Odebrany 08.11.21
230 KM 400 Nm + DSG mod