Pytanie do posiadaczy na wyposażeniu Waszego Roca opcji App-Connect i użytkowników aplikacji AA i Y.
Aktualnie mam tak:
1. telefon połączony jest z DM po bluetooth i jak jest komunikat z Y to słyszę go w systemie auta (w głośnikach DM) a na czas odczytywania komunikatu muzyka odsłuchiwana z karty SD (karta w slocie w DM) jest przerywana,
2. jednocześnie tel. jest podłączony kablem USB aby korzystać z AA na wyświetlaczu DM. Ale przy komunikatach z AA już niestety muzyka odtwarzana w tym samym czasie z karty SD nie jest przerywana (i niestety komunikaty są mało słyszalne - zwłaszcza przy niektórych rodzajach muzy ...
Czy jest możliwa w ogóle taka konfiguracja w AA (przerywanie muzy) a jeżeli tak to jak to skonfigurować ?
App-Connect VW
Re: App-Connect VW
Coś widzę że nie ma użytkowników którzy taki problem mieli i ogarnęli go praktycznie ...
i mam nadzieję, że nie z powodu ciągłego używania produktów PPWK ...
(dla dociekliwych - PPWK = Polskie Przedsiębiorstwo Wydawnictw Kartograficznych ...
i mam nadzieję, że nie z powodu ciągłego używania produktów PPWK ...
(dla dociekliwych - PPWK = Polskie Przedsiębiorstwo Wydawnictw Kartograficznych ...
Re: App-Connect VW
Używam tak samo. Dlatego Y jest traktowany jak normalny dźwięk z telefonu, nie komunikat.
Myślę, że normalnie będzie, jak Y będzie zgodny z AA, ta chwila może nastąpić, bo G się podobno otwiera na konkurencyjne nawigacje, nie tylko GM i WZ
Myślę, że normalnie będzie, jak Y będzie zgodny z AA, ta chwila może nastąpić, bo G się podobno otwiera na konkurencyjne nawigacje, nie tylko GM i WZ