Akcje serwisowe
Akcje serwisowe
Dziś przez przypadek dowiedziałem się że mój spojler może odlecieć:) jest akcja serwisowa, u mnie wymiana na nowy:)
Re: Akcje serwisowe
A może coś więcej napisz. Jak się dowiedziałeś jakieś objawy? Żadnej akcji serwisowej na stronach VW nie znalazłem
T-Roc 1,5 DSG energetic orange + czarny dach premium plus dodatki
tylna półka bagażnika wydawała dźwięki jak 30 letni polonez, pojechałem i okazało się że od dziś jest sprawdzenie mocowania tylnego spojlera. Przy okazji więc sprawdzili i okazało się że kwalifikuje się do wymiany. Ale że akcja od dziś, czy w zasadzie od wczoraj to nie mieli nawet części wymiana więc za 3 tygodnie (taki mi pasowało)
-
Hej o ktory wy mowicie spojlerach tych co jest z swiatlem stop czy chodzi o połke w srodku za kanapa tylna
Jeszcze jest jedna wada, ktora ujawnia sie po czasie w tych samochodach. autohold.
https://www.trocforums.co.uk/viewtopic.php?f=11&t=795
https://www.trocforums.co.uk/viewtopic.php?f=11&t=795
Nie wytrzymałem czekania bez końca, MB Cla 180
-
Acha ciekawe co jeszcze wyjdzie i czy oni beda sami wzywac do serwisu czy co jak bedziecie cos wiedziec to dajcie znac albo link ale tylko polskiej strony hehe jak chodzi o Autohold to my nie uzywamy
Ja wczoraj odkryłem jeszcze jedna dość istatna wada. A mianowicie swiatła led ktore nie grzeją przez co jadac wczoraj przy intensywnych opadac sniegu i wyjechaniu pozamiasto musiałem sie zatrzymac i je wytrzeć. Mimo iz przed ruszeniem nie bylo na nich sniego to podczas samwj jazdy caly przod idealnie zasypany. W tradycyjnych Hx cieplo by roztopiło. W ledach trzeba bedzie sie zatrzymywac;-)
-
E to nie taka wada u mnie jest wporzadku ze swiatlami
zgłoś to w serwisie może wtedy pomyślą nad usunięciem tej wady bo jak dla mnie to jest wadapaulr pisze: ↑12 sty 2019, 12:15 Ja wczoraj odkryłem jeszcze jedna dość istatna wada. A mianowicie swiatła led ktore nie grzeją przez co jadac wczoraj przy intensywnych opadac sniegu i wyjechaniu pozamiasto musiałem sie zatrzymac i je wytrzeć. Mimo iz przed ruszeniem nie bylo na nich sniego to podczas samwj jazdy caly przod idealnie zasypany. W tradycyjnych Hx cieplo by roztopiło. W ledach trzeba bedzie sie zatrzymywac;-)
1.5 TSI Premium,manual
problem jest... na szczęście rzadko pada intensywny śnieg, marznący deszcz, .... czy podobnie zmarznięta maź wpada spod kół poprzedzających samochodów ....ale....gregor36 pisze: ↑13 sty 2019, 15:54zgłoś to w serwisie może wtedy pomyślą nad usunięciem tej wady bo jak dla mnie to jest wadapaulr pisze: ↑12 sty 2019, 12:15 Ja wczoraj odkryłem jeszcze jedna dość istatna wada. A mianowicie swiatła led ktore nie grzeją przez co jadac wczoraj przy intensywnych opadac sniegu i wyjechaniu pozamiasto musiałem sie zatrzymac i je wytrzeć. Mimo iz przed ruszeniem nie bylo na nich sniego to podczas samwj jazdy caly przod idealnie zasypany. W tradycyjnych Hx cieplo by roztopiło. W ledach trzeba bedzie sie zatrzymywac;-)
przednia szyba jest szklana...a jej "skrobanie" zimą ją rysuje... przednie reflektory wydaje mi się, że są bardzo delikatne ("plastiki ? ..jeszcze bardziej podatne na rysy... ) a porysowana "przednia szybka" reflektora z czasem traci swoje właściwości optyczne, oraz dodatkowo rozprasza strumień światła...., po za tym zatrzymywać się co jakiś czas dla wyczyszczania????
W "naszym" klimacie pakiet zimowy powinien zawierać dodatkowo podgrzewaną przednią szybę oraz "podgrzewane" reflektory LED (albo jakiś specjalny "system doprawiający ciało " z rozgrzanego tyłu reflektora - bo LEDy grzeją się "z tyłu"
- na "przednią szybę" reflektora... np. wtopione "radiatory" w postaci "cienkich drucików" ).
1.5 TSI ACT Manual; kolor energetic orange + czarny dach; Advance + pakiety drogowy, komfort, design, zimowy, podgrzewana kierownica, nawigacja.