Pokrowce na fotele

Wszystkie tematy związane z Volkswagenem T-Roc - zakup, eksploatacja, problemy itd.
slaveous

Pokrowce na fotele

Post autor: slaveous »

Cześć :) W przyszłym tygodniu odbieram wymarzonego t-Roca. W związku z tym, że mam małe dzieci a te potrafią paskudzić szukam za dopasowanymi i dobrymi pokrowcami na fotele i kanapę.
Czy ktoś już zaopatrzył się w takowe i może podzielić się opinią? Co warto kupić, a czego lepiej nie? Będę wdzięczny :)
Wachacz

Re: Pokrowce na fotele

Post autor: Wachacz »

Zobacz na allegro wpisz pokrowce do t roc są do wyboru do koloru ale co to jest warte jakie wykonanie trudno po zdjęciu określić ?.Osobiście mam złe wspomnienia odnośnie pokrowców do poprzedniego vw niby do danej marki i modelu ale to co kupiłem osobiście u producenta w Polsce nie nadawało się do założenia może "psowi"do budy, gdybym kupił na allegro natychmiast bym odesłał warto dobrze wypytać i sprawdzić.Moim zdaniem pokrowce we współczesnym samochodzie to dawny PRL u nikogo z kolegów i znajomych nie widzę w aucie.Jedyny sens założenia to dzieciaki lub psisko miałem specyjalny pokrowiec dla psa bardzo się sprawdzał.
slaveous

Post autor: slaveous »

Zobaczyłem na allegro, wszystkie wyglądają na tandetnie dlatego pytam na forum czy ktoś ma a jeśli tak - to jakie i czy poleca :)
Wachacz

Post autor: Wachacz »

Też tak uważam tandeta ja taką kupiłem niestety.Pewnie są oryginalne szukać i pytać w sklepach i ASO vw cena pewnie będzie "słuszna"ale do dzieciaków warto bo zniszczą tapicerkę.Sam muszę kupić na przedni fotel folię,osłonę bo wnuk w foteliku dotyka bucikami i brudzi oparcie.
Ufek

Post autor: Ufek »

A czy nie przesada z tymi "dzieciakami"? To są nasze dzieci, wnuki ... można wytłumaczyć, pokazać i czasem trochę wyrozumiałości. To TYLKO samochód! No chyba, że wozimy za karę lub służbowo jakieś dzieciaki to wtedy proponuję konkretne rozwiązanie.

https://www.bidcorp.com/auctions/chevy- ... seat/57685
T-Roc Advance 1.5 TSI 150 KM manualtronic 6-biegowy - odebrany 23 grudnia 2021
szyna

Post autor: szyna »

W sprawie pokrowców to istotną kwestią jest zgodność z poduszkami potwietrznymi w przednich fotelach. Troc ma boczne w oparciach (przynajmniej wg instrukcji), być może nie każdy ma świadomość tego faktu :-)
Advance 1,5 TSI manual, RM2022, pakiet drogowy, komfort, design + siedzenia "komfort" + kamerka.
-=-
Zamówiony 30.03, tydzien produkcji 17, potwierdzony dopiero 28, produkowany od 30 do 43(!) tygodnia :roll: 47 u dealera, odbiór 8.12 ;-)
extreme84

Post autor: extreme84 »

Można też urządzić wnętrze z fantazją :lol: :lol: :lol:

https://m.pl.aliexpress.com/item/32973249497.html

W tym przypadku poduszki są już zbędne ;)
T-ROC Advance Indium Grey 1.5 TSI Manual + pakiety: komfort, drogowy, zimowy, siedzenia komfortowe, kamera, ciemne szyby, hak
szyna

Post autor: szyna »

:shock: :o :lol:
Haha... Oferta z Ali nie przestaje szokować ;-)
Advance 1,5 TSI manual, RM2022, pakiet drogowy, komfort, design + siedzenia "komfort" + kamerka.
-=-
Zamówiony 30.03, tydzien produkcji 17, potwierdzony dopiero 28, produkowany od 30 do 43(!) tygodnia :roll: 47 u dealera, odbiór 8.12 ;-)
Spinner

Post autor: Spinner »

szyna pisze: 23 paź 2021, 23:30 :shock: :o :lol:
Haha... Oferta z Ali nie przestaje szokować ;-)
A niby dlaczego? W innym samochodzie, te futrzaki, wyglądałyby faktycznie idiotycznie i nie przysparzałyby splendoru właścicielowi ale do T-Roca pasują jak ulał! Oddają styl, charakter i specyfikę tego cudaka na kołach. Ponadto kompensują, wszechobecne, twarde plastiki.
ODPOWIEDZ