Mam taką zagwozdkę.
Sytuacja przykładowa: Jadę z włączonym radiem, słucham muzyki lub wiadomości i z włączonym Android auto na nawigacji. Chcę w pewnym momencie po prostu wyłączyć radio ale nie nawigację czyli nie całą tę aparaturę. Wyłączę gałeczką to mi zniknie wszystko. Włączę gałeczką - znów mi radio gra.
Mogę ściszyć ale czy to jedyny sposób?
RADIO
-
Re: RADIO
Opcja numer jeden: "mute" jest jak rozwiniesz "od góry, do dołu" panel z ustawieniami.
Opcja numer dwa jest durna, ale działa: dotykasz jeszcze raz "radio", przełącza się w tedy na radio internetowe, ale jak nie masz tam nic ustawione to po prostu nie gra i nawigacja działa dalej.
Niemiec płakał jak programował...
Opcja numer dwa jest durna, ale działa: dotykasz jeszcze raz "radio", przełącza się w tedy na radio internetowe, ale jak nie masz tam nic ustawione to po prostu nie gra i nawigacja działa dalej.
Niemiec płakał jak programował...
To też odkryłem, tyle że to jak wyciszyć guziolem na kierownicy.Ziomekatomek
Opcja numer jeden: "mute" jest jak rozwiniesz "od góry, do dołu" panel z ustawieniami.
Sprawdzę, dzięki!Ziomekatomek
Zacznę tęsknić za sprawdzonym przez lata uchwytem na telefon przyssanym do szyby. I komu to k...a przeszkadzało?! Teraz multifunkcyjność rządzi.Niemiec płakał jak programował...
T-Roc Advance 1.5 TSI 150 KM manualtronic 6-biegowy - odebrany 23 grudnia 2021
No to jest pop.. z wyłączeniem radia tzn., brakiem takiej mozliwości