Awatar VW connect

Wszystkie tematy związane z Volkswagenem T-Cross - zakup, eksploatacja, problemy itd.
cantans

Awatar VW connect

Post autor: cantans »

Witam,
czy ktoś wie dlaczego przy synchronizacji VW connect w samochodzie nie ładuje się avatar ani nie zmienia nazwy użytkownika (po jej zmianie w aplikacji).
Dziękuję z góry za odpowiedź,
BU
lajosz

Re: Awatar VW connect

Post autor: lajosz »

Co prawda nie wiem dlaczego tak się dzieje, ale ... kilka miesięcy po zakupie samochodu postanowiłem sobie wykupić usługę zdalnego powiadamiania o położeniu samochodu, bo cały czas było to dostępne i zaznaczone na zielono, że mogę do swojego auta to kupić.
Wszedłem więc na stronę VW, tam kliknąłem co trzeba, po czym po chwili "mielenia" zwrócona zastała informacja, że .... jednak NIE MOGĘ do tej wersji.

OK .. nie mogę to nie ... tragedii nie ma :)

... ale .... teraz przy wejściu do aplikacji VW ... CAŁY CZAS mam monit (którego za cholerę niw mogę zlikwidować) że nie opłaciłem usługi :)) ... ale to jeszcze nic, bo ignoruję to i po sprawie, ale ... wsiadając do auta .. CAŁY CZAS na dzień dobry pojawia się komunikat którego kompletnie nie rozumiem, ale z treści mogłoby wynikać, że chodzi o tę usługę właśnie i też ... ZA CHOLERĘ nie można tego zlikwidować, tzn, zlikwidować w takim sensie, żeby się już NIGDY nie pojawiał, bo jak się pojawia, to przyciskam OK i znika, ale .... ZA KAŻDYM RAZEM jak odpalam auto, mam ten idiotyzm na ekranie.

Próbowałem oczywiście ZLIKWIDOWAĆ konto + odinstalować aplikację VW, po czym założyć nowe konto, na nowego maila i generalnie wszystko nowe i .... wszystko idzie jak trzeba, samochód korzysta z nowego konta, ale .... w/w komunikat NIE ZNIKA ani z aplikacji, ani z samochodu :)) .... DAS AUTO :))
ODPOWIEDZ