Składane lusterka T-cross
-
Składane lusterka T-cross
Witam. Potrzebuje pomocy od posiadacza T-cross w zakresie kodowania podsystemów znajdujących się w BCM (09). Planuje zainstalować składane lusterka mam już zakupione lusterka, wiązki drzwi i moduły z silniczkami. Potrzebuje kodowania dla podsystemów FHSG_DRV i FHSG_PSG. Obecnie mam kodowania odpowiednio 030000 i 190000. Pozostałe kodowania i adaptacje w modułach 09 i 5f są mi znane. Jeśli uda mi się uzyskać interesujące mnie kodowania to obiecuje że zrobię tutorial z montażu i kodowania składanych lusterek wraz z numerami części jaki są potrzebne do budowy. Z góry dziękuję za pomoc.
-
Re: Składane lusterka T-cross
Podpinam się bo chciałem założyć na wiosnę.
Jak możesz to napisz jakie silniczki z modułami zakupiłeś (numery, może z "B").
Co do wiązek to ja korzystam ze schematów z ELSA, a więc powinienem sobie poradzić z dorobieniem brakujących przewodów.
Napisałeś że kodowanie w BCM-e i radiu już masz to napisz coś więcej.
Pozdrawiam
Tomasz_W-wa
Jak możesz to napisz jakie silniczki z modułami zakupiłeś (numery, może z "B").
Co do wiązek to ja korzystam ze schematów z ELSA, a więc powinienem sobie poradzić z dorobieniem brakujących przewodów.
Napisałeś że kodowanie w BCM-e i radiu już masz to napisz coś więcej.
Pozdrawiam
Tomasz_W-wa
-
Re: Składane lusterka T-cross
Numery silników.
2Q2959406B
2Q2959405B
Wiązki nie są problemem. Nie opłaca się robić, za 100 zł
można kupić. Schematy mam. Blokadą jest prawidłowe kodowanie wyżej wymienionych modułów. Złe kodowanie skutkuje tym że znikają podsystemy z BCM. Możliwe że jeszcze numer BCM ma znaczenie ja mam 2Q0937085C. Powodzenia
2Q2959406B
2Q2959405B
Wiązki nie są problemem. Nie opłaca się robić, za 100 zł
można kupić. Schematy mam. Blokadą jest prawidłowe kodowanie wyżej wymienionych modułów. Złe kodowanie skutkuje tym że znikają podsystemy z BCM. Możliwe że jeszcze numer BCM ma znaczenie ja mam 2Q0937085C. Powodzenia