pdbitka-wygłuszenie maski
-
Re: pdbitka-wygłuszenie maski
Ale rozkmina...jesli ta mata nie jest opcja a standardem, niech wydajacy udowidni, ze w dniu wydania mata tam byla....ale chyba też salon odpowiedzial ze jej nie bylo...bo nie jest standardem. Zatem sprawa jest prosta.
Salon strzelil sobie swojaka i sam potwierdził ze maty nie bylo. A caly swiat wie że powinna byc.
Salon strzelil sobie swojaka i sam potwierdził ze maty nie bylo. A caly swiat wie że powinna byc.
Powiem więcej. Kupująca, dla eksperymentu, udała się do działu sprzedaży części w tymże salonie i spytała o takie wygłuszenie podając tylko VIN a potem dodała, że odbierała niedawno to auto i maty nie było. Pan z działu części wyraził zdziwienie bo jak stwierdził "wg VIN-u to musi być!", "420 zł i jest na jutro".JanDzyndzel pisze: ↑26 lut 2025, 23:38 Ale rozkmina...jesli ta mata nie jest opcja a standardem, niech wydajacy udowidni, ze w dniu wydania mata tam byla....ale chyba też salon odpowiedzial ze jej nie bylo...bo nie jest standardem. Zatem sprawa jest prosta.
2.0 tsi, dsg, 4motion
W tym momencie ta Pani powinna zawołać osobę z tego salonu, która stwierdziła ,że wygłuszenie raz jest a innym razem nie
i skonfrontować ją z tym Panem z serwisu, który kategorycznie stwierdził po nr. VIN że takowa mata musi być w tym konkretnym egzemplarzu
Cena za kawałek tej pianki wygłuszającej zwala z nóg
i skonfrontować ją z tym Panem z serwisu, który kategorycznie stwierdził po nr. VIN że takowa mata musi być w tym konkretnym egzemplarzu

Cena za kawałek tej pianki wygłuszającej zwala z nóg

-
No sprawe ma prostą, a jak ja dalej beda zlewac...to infolinia Importera VW... i niech jej tam ogarną.
Aż wczoraj sprawdizlem z ciekawosci, moj R+ ma podbitkę
Aż wczoraj sprawdizlem z ciekawosci, moj R+ ma podbitkę

Niestety, chyba podejrzenie kolegi, że "...dalej będą zalewać" okaże się uzasadnione. Takie jest moje wrażenie, bo reakcja kierownika sprzedaży na wręczoną reklamację i wyjaśnienia był dość enigmatyczna: "Odpowiemy na tą reklamację". Ciekawi mnie jaką ściemę będą chcieli sprzedać.JanDzyndzel pisze: ↑28 lut 2025, 7:57 No sprawe ma prostą, a jak ja dalej beda zlewac...to infolinia Importera VW... i niech jej tam ogarną.
Aż wczoraj sprawdizlem z ciekawosci, moj R+ ma podbitkę![]()
2.0 tsi, dsg, 4motion
A można się dowiedzieć którego to dealera należy omijać szerokim łukiem?
-
I nawet lepiej, niech odpowiedza na pismieSpinner pisze: ↑28 lut 2025, 13:15Niestety, chyba podejrzenie kolegi, że "...dalej będą zalewać" okaże się uzasadnione. Takie jest moje wrażenie, bo reakcja kierownika sprzedaży na wręczoną reklamację i wyjaśnienia był dość enigmatyczna: "Odpowiemy na tą reklamację". Ciekawi mnie jaką ściemę będą chcieli sprzedać.JanDzyndzel pisze: ↑28 lut 2025, 7:57 No sprawe ma prostą, a jak ja dalej beda zlewac...to infolinia Importera VW... i niech jej tam ogarną.
Aż wczoraj sprawdizlem z ciekawosci, moj R+ ma podbitkę![]()

I przyjdzie szybko otrzeźwienie i odpowiedz w stylu, producent nie zainstalowal bo zapomnial...pracownik myslal, ze tak jest fabrycznie, ale po wyjasnieniu w centrali...mamy dla Pani mate...
Witaj, w moim nie było i w żadnym poliftowym z 1.0 i 1.5 w dowolnej wersji nie było ani wygłuszenia maski, ani pokrywy plastikowej silnika. Sprawdzone w 3 salonach.Spinner pisze: ↑18 lut 2025, 12:56 Witam,
proszę o informację, czy T-Cross 1.5 dsg, R-line, rok modelowy 2025, rok produkcji 2024 posiada wygłuszenie maski? Znajoma odebrała takie autko przed ok. 2 tygodniami.Teraz zauważyła, że nie ma wygłuszenia maski. Dealer twierdzi, że w tym modelu wygłuszenie nie występuje i jednocześnie, o dziwo, informuje, że można takie wygłuszenie dokupić?!
-
a sa tacy co maja
jakas to musi byc zmowa niektórych polskich salonów na odpinanie wygłuszeń

Jak dostarczaliśmy reklamację to pani kierownik zaproponowała byśmy sprawdzili w egzemplarzu stojącym w salonie. Podnieśliśmy maski w dwóch z brzegu i wygłuszenie było. Dalej nie szukaliśmy.JanDzyndzel pisze: ↑01 mar 2025, 13:58 a sa tacy co majajakas to musi byc zmowa niektórych polskich salonów na odpinanie wygłuszeń
2.0 tsi, dsg, 4motion