Ile czasu czekacie/czekaliście na swojego T-Roca?
Re: Ile czasu czekacie/czekaliście na swojego T-Roca?
Ja dzisiaj swojego widziałam, byłam odebrać papiery do rejestracji. Mam nadzieje jutro go zarejestrować i odebrać
Przejeżdżałem akurat obok Plichty w Gdańsku na Szadółkach i podjechały akurat 2 ciężarówki pelne świeżutkich t- roców. Ktoś będzie mieć prezent na święta
VW T-roc Premium, 1.5 tsi DSG + trochę dodatków z listy
Chyba po świętach
T-Roc Premium 1.5 TSI Manual Czarna Perła z pakietami i dodatkami
Maj 2021
Maj 2021
Ja juz blisko 3 tys. Km mam zrobione. Zaraz wymiana oleju po dotarciu
VW T-roc Premium, 1.5 tsi DSG + trochę dodatków z listy
Mówisz o leasingu w przypadku działalności gospodarczej, si?TomaszKierowca pisze: ↑20 gru 2021, 21:21Mi zaproponowano spisanie wszystkich dokumentów ale jak do końca roku auto nie zjedzie do Polski to można te kwity dot. leasingu wyrzucić do kosza i trzeba tworzyć na nowo. Zaznaczam, nie chodzi o wartość auta tylko o warunki leasingu.Unrealk pisze: ↑19 gru 2021, 13:41 Tak jak wyżej, sam podpisywałem umowę zanim odebrałem auto (ciagle czekam i liczę ze do świąt się uda). Dealer sam zaproponował spisanie papierów teraz żeby uniknąć zmiany ceny kolejny raz, bo cena podskoczyła w grudniu już. Zmieniam auto w ramach leasingu easy drive, wiec różnica w cenie odbiła się na wartości wykupu, co mnie zupełnie nie interesuje bo za 3 lata oddaje trocka. Widać co dealer to inna taktyka, jeden skubie ile się da, drugi probuje być pomocny.
I dojechał… do Poznania dopiero:) będzie szczęście jak do sylwestra odbiorę. Wyglada na to ze mój akurat musiał jakiś stażysta za karę pchać z Niemiec do PL.
Gdyby nie wigilia i zamknięte urzędy, odbierałbym jutro. A tak to raczej poniedziałek lub wtorek. Od 30.11 Emden - trochę to trwało.