Miałem podobny problem z P20 pro. Przywróciłem ustawienia fabryczne telefonu (trochę zabawy ale zrobiłem sobie porządek), usunąłem poprzednio widoczny telefon w samochodzie, połączyłem na nowo kablem i teraz śmiga bez zarzutów, ale tylko po kablu, bezprzewodowo się nie łączy, sądzę że to problem Huawai, z Samsungiem żony, śmiga bezprzewodowo bez problemów.
Android Auto bezprzewodowo
Re: Android Auto bezprzewodowo
T-ROC 1.5 TSI DSG, wersja Premium + bajery, kolor Niebieski "Ravenna" metalik Czarny, zamówiony 30.06, odebrany 24.11.21.
Dzięki spróbuję
Dziś rozgryzłem AA bezprzewodowe. Dzięki internetowi oczywiście. Mianowicie - pierwsze połączenie musi być po kablu i wtedy można skonfigurować połączenie. Ale najpierw trzeba wyczyścić pamięć aplikacji AA. Wcześniejsze próby połączenia zostawiają tam jakieś śmieci i "auto" nie łączyło się z telefonem, mimo że było widziane w aplikacji w telefonie.
Ja jeszcze nawet nie miałem podłączonego telefonu przez kabel a wszystko ładnie mi śmiga. Przy odbiorze auta sprzedawca powiedział żebym zainstalował we connect skonfigurował mi w samochodzie z telefonem i jest wszystko ok.
Umberto
Jaki masz rocznik Trocka?
Jaki masz rocznik Trocka?
-
W opisie konfiguracji i w instrukcji mam napisane, że AA tylko przewodowo. W rzeczywistości miła niespodzianka - działa bezprzewodowo.
Mnie syn wszystko odinstalowal, wyczyścił, zainstalował od nowa i tylko AA działa z kablem i to dopiero po 8 min. Od podłączenia.
Tylko z Samsungiem działają wszystkie trzy sposoby: przewodowo, bezprzewodowo, bezproblemowo.
U mnie cały czas auto znika z telefonu w połączeniu BT. Dramat jakiś, proste BT tak spierdolić.