Lusterka
-
Re: Lusterka
Popatrz w instrukcję - opuszczanie lusterka prawego po zmianie biegu na wsteczny, jest tam opis jak zaprogramować pozycję.
Pokrętło lusterek musi być ustawione na R aby się opuściło.
1.5 DSG + pakiety
Ja już próbowałem na wszystkie sposoby: z instrukcją, bez instrukcji, "na czuja", "na telefon do przyjaciela" i za żadne skarby nie chce nawet drgnąć.mskrapi1980 pisze: ↑12 sty 2022, 17:17 Popatrz w instrukcję - opuszczanie lusterka prawego po zmianie biegu na wsteczny, jest tam opis jak zaprogramować pozycję.
U mnie też działa jak koledzy piszą widać że trafiliśmy na auta "solidnie zrobione bez wad i usterek" wszystko hula
na tip-top czyli cymes ???.tak trzymać !!!.
na tip-top czyli cymes ???.tak trzymać !!!.
W każdej wersji wyposażeniowe ten bajer z lusterkiem jest czy jakiś pakiet ...?
U mnie nie działa
T-Roc Advance 1.5 TSI 150 KM manualtronic 6-biegowy - odebrany 23 grudnia 2021
W katalogu z tego co pamietam było to opisane bez żadnych gwiazdek, pakietów czy dopłat - wygladalo, jak standard.
W salonie sprzedawca oczywiscie nie wiedział ( ) czy wersja Advance to ma ale jak ustawialem lusterka to razem z biegiem wstecznym nastepowalo jakies wyzerowanie/zmiana pozycji w lusterku od strony pasazera - wiec cos sie u mnie dzieje - podejrzewam, ze ta opcja jest, tylko nie znalazlem czasu, zeby zajrzec w instrukcje
W salonie sprzedawca oczywiscie nie wiedział ( ) czy wersja Advance to ma ale jak ustawialem lusterka to razem z biegiem wstecznym nastepowalo jakies wyzerowanie/zmiana pozycji w lusterku od strony pasazera - wiec cos sie u mnie dzieje - podejrzewam, ze ta opcja jest, tylko nie znalazlem czasu, zeby zajrzec w instrukcje
Advance 1,5 TSI manual, RM2022, pakiet drogowy, komfort, design + siedzenia "komfort" + kamerka.
-=-
Zamówiony 30.03, tydzien produkcji 17, potwierdzony dopiero 28, produkowany od 30 do 43(!) tygodnia 47 u dealera, odbiór 8.12
-=-
Zamówiony 30.03, tydzien produkcji 17, potwierdzony dopiero 28, produkowany od 30 do 43(!) tygodnia 47 u dealera, odbiór 8.12
-
Czytajcie ludzie instrukcje.
Po pierwsze trzeba włączyć tą opcję (zaptaszkować) w opcjach samochodu. Zakładka chyba lusterka/wycieraczki jakoś tak.
Po pierwsze trzeba włączyć tą opcję (zaptaszkować) w opcjach samochodu. Zakładka chyba lusterka/wycieraczki jakoś tak.
Przeczytałem instrukcję i lusterko dalej ani drgnie. Ech, chyba pójdę i przeczytam instrukcję raz jeszcze albo dla pewności dwa razy na głos.morfeusz747 pisze: ↑13 sty 2022, 11:47 Czytajcie ludzie instrukcje.
Może pomoże?