Lusterka
Re: Lusterka
U mnie działa wybiórczo, raz tak raz nie
Nie wybiórczo tylko w autonomicznie: jak mu się zachce to działa, a jak nie to nie działa. Pełna autonomia.
Ja ukróciłem autonomię mojego lusterka i ustawiłem zgodnie z zasadami starej szkoły, tak by pasowało do wszystkich sytuacji.
Hej
W moim TROCu lusterko odchyla się przy R w prawo(!?) zamiast w dół. To chyba jakiś błąd?
W Golfie odchyla się w dół, podobnie jak starym BMW.
W moim TROCu lusterko odchyla się przy R w prawo(!?) zamiast w dół. To chyba jakiś błąd?
W Golfie odchyla się w dół, podobnie jak starym BMW.
-
Też tak miałem po odebraniu auta, trzeba zaprogramować pozycję lusterka na biegu wstecznym.
1.5 DSG + pakiety
A ja nic nie programowałem było pewnie fabrycznie zaprogramowane lusterka działają OK.Auto mam od maja 21r 1,5 tsi "nalatane" ok 11 tys/km jak narazie odpukać u mnie szystko działa super prawidłowo czyli bez uwag tego życzę wszystkim posiadaczom fajnego autka jakim jest T Roc.
Dziękuję, pomogłomskrapi1980 pisze: ↑23 sty 2022, 12:16Też tak miałem po odebraniu auta, trzeba zaprogramować pozycję lusterka na biegu wstecznym.
1. W ustawieniach należy zaznaczyć opcję "pochylanie lusterka przy wstecznym biegu" (jakoś tak to brzmi)
2. Ustawić pokrętło regulacji pozycji lusterek na R, wówczas się rusza jak wrzucisz wsteczny
Tak działa u mnie
2. Ustawić pokrętło regulacji pozycji lusterek na R, wówczas się rusza jak wrzucisz wsteczny
Tak działa u mnie
U mnie też działa A jak przełączyłem na inną pozycję byłem zaskoczony bo przestało działać
Działa tylko na R i to jest dobra opcja. Jak nie chcę go do dołu to na zero.
T-Roc Premium 1.5 TSI Manual Czarna Perła z pakietami i dodatkami
Maj 2021
Maj 2021