Ile czasu czekacie/czekaliście na swojego T-Roca?
Re: Ile czasu czekacie/czekaliście na swojego T-Roca?
Dzisiaj dostałem informacje od dilera, że transport kolejowy ruszył z Emden.
A kiedy zamawiałeś? Według mnie cała ta sytuacja z transportem jest dziwna. Może zależy to od konfiguracji, nie mam pojęcia. Może auto, które zamówiłeś było dostępne od ręki.
Nie sądzę, żeby było dostępne od ręki, bo trochę do niego dołożyłem gadżetów, ale kto wie Zamawiałem pod koniec kwietnia. Powiedziano mi, że produkcja przewidywana jest na 37 tydzień, a do odbioru będzie w okolicach 10 października. Potem nagle termin produkcji zmienił się na jakiś abstrakcyjny, i zacząłem się obawiać, czy w ogóle w tym roku zdążą, ale koniec końców okazało się, że na początku października był już w Polsce.
Odwieczny dylemat pomijając dywagacje nowy czy second-hand czy doposażyć na max czy wziąć wyższy model. Tiguan kusi jak cholera Autentycznie mnie cieszy, że i Polaka stać wreszcie kupic dobrze wyposażony model a nie golasa jak to mialo najczesciej miejsce kiedys.c3c pisze: ↑07 paź 2022, 6:19A dokładniej:
- pakiet Comfort,
- pakiet Style,
- pakiet Black Style,
- IQ. LIGHT Reflektory LED Matrix ,
- fotel kierowcy ergoActive,
- "Pakiet IQ." Drive Travel Assist Medium,
- autoalarm,
- kamera cofania,
- Keyless Access - bezkluczykowy dostęp i uruchamianie samochodu,
- system Easy Open & Close z alarmem,
- system nawigacji Discover Pro z usługą "Streaming&Internet", z wyświetlaczem 9,2".
W fabryce nie ma aut dostępnych od ręki, od ręki to może być u dilera.
T-Roc Premium 1.5 TSI Manual Czarna Perła z pakietami i dodatkami
Maj 2021
Maj 2021
Ktoś z oczekujących ma jakieś info odnośnie dostaw swojego auta? Czy dalej dilerzy nic nie wiedzą?
Dziś na stronie vw wyświetliła mi się plansza "aktywuj we connect", dostałam też potwierdzenie od dealera że dzisiaj zakończyli produkcję
Cześć !
Czy komuś przypada produkcja na 44 tydzień roku ? 3 czerwca zamawiałam samochód tydzień temu łaskawie dealer poinformował mnie ze produkcja przypada na 44 tydzień. Słyszałam ze w międzyczasie ma być jakiś przestój produkcji. Obawiam się ze mój t-rok nie przyjdzie nawet i w lutym zamawiałam rline automat 1,5 z bogatym wyposażeniem
Czy komuś przypada produkcja na 44 tydzień roku ? 3 czerwca zamawiałam samochód tydzień temu łaskawie dealer poinformował mnie ze produkcja przypada na 44 tydzień. Słyszałam ze w międzyczasie ma być jakiś przestój produkcji. Obawiam się ze mój t-rok nie przyjdzie nawet i w lutym zamawiałam rline automat 1,5 z bogatym wyposażeniem