Ile czasu czekacie/czekaliście na swojego T-Roca?
Re: Ile czasu czekacie/czekaliście na swojego T-Roca?
Wszystkich szczęśliwców, którzy odebrali już swoje T-Roki zapraszam do podzielenia się zdjęciami: viewtopic.php?p=11948#p11948
Piękny z tymi czarnymi alusami
Mój T-Roc zamówiony 13.sierpnia , dziś informacja iż dojechał do Poznania. Za kilka dni powinien być gotowy do odbioru u dealera.
Nie widzę w tym logiki mój zamówiony w połowie czerwca stoi i czeka na niewiadomo co od 2 miesięcy. Polityka VW jest zaiste zadziwiająca.
Zamowiony 20 mają wykonany w 37 tygodniu czeka na jakiś sterownik jestem cierpliwy na inne typy samochodow czeka się rok co zrobić takie czasy.
- Marecki1976
Ja zamawiałem tydzień temu i niby produkcja przypada na 45 tydzień a odbiór do 31.12 tylko nie wiem którego rokuPatkaakat pisze: ↑18 paź 2022, 19:36 Cześć !
Czy komuś przypada produkcja na 44 tydzień roku ? 3 czerwca zamawiałam samochód tydzień temu łaskawie dealer poinformował mnie ze produkcja przypada na 44 tydzień. Słyszałam ze w międzyczasie ma być jakiś przestój produkcji. Obawiam się ze mój t-rok nie przyjdzie nawet i w lutym zamawiałam rline automat 1,5 z bogatym wyposażeniem
T-Roc 1.5 《30.12.2022》
Mój zamówiony na początku czerwca i od półtora miesiąca status "w produkcji".
Zgodnie z info od dealera czeka na czujniki martwego pola - jakiś dramat. Już mi się kończy cierpliwość bo usłyszałem, że może będzie za miesiąc a może w przyszłym roku
Zgodnie z info od dealera czeka na czujniki martwego pola - jakiś dramat. Już mi się kończy cierpliwość bo usłyszałem, że może będzie za miesiąc a może w przyszłym roku
witam w klubie tobie chociaż diler powiedział czego brakuje, bo mój mówi ciągle że auto ma status montaż karoserii :D:D
Słuchajcie pojawił mi się numer vin na stronie myVolkswagen to znaczy ze niedługo do mnie dotrze ?