Ile czasu czekacie/czekaliście na swojego T-Roca?

Wszystkie tematy związane z Volkswagenem T-Roc - zakup, eksploatacja, problemy itd.
c3c

Re: Ile czasu czekacie/czekaliście na swojego T-Roca?

Post autor: c3c »

Wszystkich szczęśliwców, którzy odebrali już swoje T-Roki zapraszam do podzielenia się zdjęciami: viewtopic.php?p=11948#p11948
Rotrzyld

Post autor: Rotrzyld »

Piękny z tymi czarnymi alusami
marlod

Post autor: marlod »

Mój T-Roc zamówiony 13.sierpnia , dziś informacja iż dojechał do Poznania. Za kilka dni powinien być gotowy do odbioru u dealera.
Braders

Post autor: Braders »

Nie widzę w tym logiki mój zamówiony w połowie czerwca stoi i czeka na niewiadomo co od 2 miesięcy. Polityka VW jest zaiste zadziwiająca.
andy1951

Post autor: andy1951 »

Zamowiony 20 mają wykonany w 37 tygodniu czeka na jakiś sterownik jestem cierpliwy na inne typy samochodow czeka się rok co zrobić takie czasy.
Awatar użytkownika
Marecki1976

Post autor: Marecki1976 »

Patkaakat pisze: 18 paź 2022, 19:36 Cześć !
Czy komuś przypada produkcja na 44 tydzień roku ? 3 czerwca zamawiałam samochód tydzień temu łaskawie dealer poinformował mnie ze produkcja przypada na 44 tydzień. Słyszałam ze w międzyczasie ma być jakiś przestój produkcji. Obawiam się ze mój t-rok nie przyjdzie nawet i w lutym 🤣 zamawiałam rline automat 1,5 z bogatym wyposażeniem
Ja zamawiałem tydzień temu i niby produkcja przypada na 45 tydzień a odbiór do 31.12 tylko nie wiem którego roku 😁
T-Roc 1.5 《30.12.2022》
Red

Post autor: Red »

Mój zamówiony na początku czerwca i od półtora miesiąca status "w produkcji".
Zgodnie z info od dealera czeka na czujniki martwego pola - jakiś dramat. Już mi się kończy cierpliwość bo usłyszałem, że może będzie za miesiąc a może w przyszłym roku 😳
bazylosss

Post autor: bazylosss »

Red pisze: 26 paź 2022, 18:18 Mój zamówiony na początku czerwca i od półtora miesiąca status "w produkcji".
Zgodnie z info od dealera czeka na czujniki martwego pola - jakiś dramat. Już mi się kończy cierpliwość bo usłyszałem, że może będzie za miesiąc a może w przyszłym roku 😳

witam w klubie :) tobie chociaż diler powiedział czego brakuje, bo mój mówi ciągle że auto ma status montaż karoserii :D:D:D
Patkaakat

Post autor: Patkaakat »

Słuchajcie pojawił mi się numer vin na stronie myVolkswagen to znaczy ze niedługo do mnie dotrze :) ?
bazylosss

Post autor: bazylosss »

Patkaakat pisze: 02 lis 2022, 9:32 Słuchajcie pojawił mi się numer vin na stronie myVolkswagen to znaczy ze niedługo do mnie dotrze :) ?

Oczywiście 🤣🤣 mój vin pojawił się 5 września a do tej pory auto jeszcze stoi na placu w Portugalii i go słońce i piasek muska robiąc lakier matowy 😀😀🔥
ODPOWIEDZ