Ile czasu czekacie/czekaliście na swojego T-Roca?
Re: Ile czasu czekacie/czekaliście na swojego T-Roca?
To nic nie znaczy. Od 5 września mam Vin, a samochodu nikt nie widział.
Ktokolwiek widział ktokolwiek wie
Nadanie VIN nie oznacza zakończenia produkcji. Ja z kolei czekam aż mój wyruszy z Portugalii, ale po historiach z forum widzę że zupełnie nie można oszacować ile to wszystko potrwa
Dostałam informacje ze czekamy na transport auta. Dziwne ze wyprodukował się w jeden dzień. Ale ile będzie szedł do polski to nie wiem hahaha
Ja swojego odebrałem 28.10 ale historia była długa. 20 maja zamówiony, 12 lipca wyprodukowany, 7 września wysłany z Portugali, 12 września w Emden, 19 września coś się w Emdem ruszyło, w Poznaniu chyba był koło 20 października. Z tajnych i poufnych źródeł informacji dowiedziałem się, że są bardzo duże problemy z logistyką (transport).
-
Transportowiec PATARA de płynie do Emden. Można go śledzić na www.marinetraffic.com. Chcę wierzyć że mój Trok tam płynie
1.5 150KM FL Style DSG odebrany 03.03.2023
Ale te informacje były pozyskane w sposób jak w Bondzie pt. "Tylko dla twoich uszu" więc można powiedzieć, że są one tak tajne, że aż poufnemorfeusz747 pisze: ↑03 lis 2022, 9:57Informacje nie mogą być tajnie i poufne jednocześnie, jedno drugie zaprzecza
TAJNE i POUFNE to dwie różne klauzule. Tajne ma wyższy stopień niż poufne. Tak więc tajne jest poufne, ale poufne już nie jest tajne
T-Roc Premium 1.5 TSI Manual Czarna Perła z pakietami i dodatkami
Maj 2021
Maj 2021