Ile czasu czekacie/czekaliście na swojego T-Roca?
Re: Ile czasu czekacie/czekaliście na swojego T-Roca?
ok, ale jaki to ma wpływ na losy potencjalnie mojego t-roc'a? Potencjalnie bo coraz mniej mi się chce na niego czekać.
Ja czekam od 20 maja mam nadzije ze na święta jak dobrze pójdzie to doczekam się mojego T roc-a
Ktoś wie jak wygląda potencjalna rezygnacja z zamówionego samochodu jak tak długo idzie?
-
Chyba nie tak lekko patrząc na OtoMoto ile tzw. dostępne od ręki stoją.
Ja złożyłem rezygnację po upływie terminu zapisanego w zamówieniu. Mimo, że nazywa się to zamówienie to jest to umowa, podpisana przez obydwie strony z zobowiązaniem się do dostarczenia pojazdu w określonym terminie. W piśmie napisałem, iż z powodu niedotrzymania warunków z ich strony zamówienie uważam za niebyłe i podałem nr konta do wpłaty zwrotu zaliczki. Od ręki dostałem korektę faktury zaliczkowej i zwrot kasy.
Salony mają teraz taką rotację, że jak już się Twoje auto pojawi fizycznie, to nie postoi długo u dealera
Ciekawostka z mojej strony, auto zamówione pod koniec sierpnia 2022 właśnie się wyprodukowało, choć termin wstępnie był wyznaczony na początek stycznia. Nie wiem jak, ale to chyba jakiś cud nad Atlantykiem - a na pewno ewenement
Dziś po miesiącu dzwoniłem do dealera i nic nowego .... Jedyna pociecha to ponoć gwarancja ceny obowiązuje mimo, że faktycznie umowa wygasła z powodu niedotrzymania terminu przez VW.
A jaka to niby umowa Ci wygasła
Tyle razy już to tutaj wałkowałem
T-Roc Premium 1.5 TSI Manual Czarna Perła z pakietami i dodatkami
Maj 2021
Maj 2021