Ile czasu czekacie/czekaliście na swojego T-Roca?

Wszystkie tematy związane z Volkswagenem T-Roc - zakup, eksploatacja, problemy itd.
Braders

Re: Ile czasu czekacie/czekaliście na swojego T-Roca?

Post autor: Braders »

ok, ale jaki to ma wpływ na losy potencjalnie mojego t-roc'a? Potencjalnie bo coraz mniej mi się chce na niego czekać.
andy1951

Post autor: andy1951 »

Ja czekam od 20 maja mam nadzije ze na święta jak dobrze pójdzie to doczekam się mojego T roc-a
ghostr

Post autor: ghostr »

Ktoś wie jak wygląda potencjalna rezygnacja z zamówionego samochodu jak tak długo idzie?
morfeusz747

Post autor: morfeusz747 »

ghostr pisze: 04 lis 2022, 13:11 Ktoś wie jak wygląda potencjalna rezygnacja z zamówionego samochodu jak tak długo idzie?
Zawsze możesz, a diler znajdzie nowego klienta w parę godzin na twoje miejsce ;)
Braders

Chyba nie tak lekko patrząc na OtoMoto ile tzw. dostępne od ręki stoją.
Red

Post autor: Red »

ghostr pisze: 04 lis 2022, 13:11 Ktoś wie jak wygląda potencjalna rezygnacja z zamówionego samochodu jak tak długo idzie?
Ja złożyłem rezygnację po upływie terminu zapisanego w zamówieniu. Mimo, że nazywa się to zamówienie to jest to umowa, podpisana przez obydwie strony z zobowiązaniem się do dostarczenia pojazdu w określonym terminie. W piśmie napisałem, iż z powodu niedotrzymania warunków z ich strony zamówienie uważam za niebyłe i podałem nr konta do wpłaty zwrotu zaliczki. Od ręki dostałem korektę faktury zaliczkowej i zwrot kasy.
c3cc3c

Post autor: c3cc3c »

Salony mają teraz taką rotację, że jak już się Twoje auto pojawi fizycznie, to nie postoi długo u dealera ;)
Anjuna

Post autor: Anjuna »

Ciekawostka z mojej strony, auto zamówione pod koniec sierpnia 2022 właśnie się wyprodukowało, choć termin wstępnie był wyznaczony na początek stycznia. Nie wiem jak, ale to chyba jakiś cud nad Atlantykiem - a na pewno ewenement ;)
Braders

Dziś po miesiącu dzwoniłem do dealera i nic nowego .... Jedyna pociecha to ponoć gwarancja ceny obowiązuje mimo, że faktycznie umowa wygasła z powodu niedotrzymania terminu przez VW.
baxior
Kontakt:

Post autor: baxior »

Braders pisze: 07 lis 2022, 19:29 Dziś po miesiącu dzwoniłem do dealera i nic nowego .... Jedyna pociecha to ponoć gwarancja ceny obowiązuje mimo, że faktycznie umowa wygasła z powodu niedotrzymania terminu przez VW.
A jaka to niby umowa Ci wygasła❓❓❓
Tyle razy już to tutaj wałkowałem 🙈
T-Roc Premium 1.5 TSI Manual Czarna Perła z pakietami i dodatkami😉
Maj 2021
ODPOWIEDZ