Mnie w serwisie powiedzieli dość stanowczo, żebym na gwarancji ze swoimi felgami nic nie kombinował, nawet jak mają te same parametry..i niemiecką homologację...bo jakby coś to będą problemy....? Kupiłem więc komplet kół zimowych na felgach 16 - corvara i wyglądają dość
przyzwoicie. Oczywiście nie tak jak polerowane czarne, które miałem upatrzone...
Rozmiar koła
Re: Rozmiar koła
Uuu to sami fachowcy widzę W którym to salonie? Wystarczą parametry takie jak są w homologacji.manus pisze: ↑08 gru 2022, 20:11 Mnie w serwisie powiedzieli dość stanowczo, żebym na gwarancji ze swoimi felgami nic nie kombinował, nawet jak mają te same parametry..i niemiecką homologację...bo jakby coś to będą problemy....? Kupiłem więc komplet kół zimowych na felgach 16 - corvara i wyglądają dość
przyzwoicie. Oczywiście nie tak jak polerowane czarne, które miałem upatrzone...
T-Roc Premium 1.5 TSI Manual Czarna Perła z pakietami i dodatkami
Maj 2021
Maj 2021
Re: Rozmiar koła
Niezłe pierdoły ci wcisnęli.manus pisze: ↑08 gru 2022, 20:11 Mnie w serwisie powiedzieli dość stanowczo, żebym na gwarancji ze swoimi felgami nic nie kombinował, nawet jak mają te same parametry..i niemiecką homologację...bo jakby coś to będą problemy....? Kupiłem więc komplet kół zimowych na felgach 16 - corvara i wyglądają dość