Ile czasu czekacie/czekaliście na swojego T-Roca?
Re: Ile czasu czekacie/czekaliście na swojego T-Roca?
Climatronic - podstawa. Nie mówiąc już o sytuacji ewentualnej sprzedaży, jedna z pierwszych rzeczy, na którą zwracają uwagę kupujący.
Zastanawiam się jak wrócę z Poznania na letnich oponach? Też macie takie dylematy?
T-Roc R-Line 1.5 DSG Kolor: Ascot Gray, Kamera Cofania, Elektryczna klapa, Pakiet Black Style, IQ. LIGHT Reflektory LED Matrix, System Easy Open & Close z alarmem, Pakiet Komfort, Digital Cockpit Pro,
Ostrożnie i do przodu.
Szerokosci
Szerokosci
1.5 DSG 6,0 spalanie
Dzięki, ale będę miał 400 kilometrów
T-Roc R-Line 1.5 DSG Kolor: Ascot Gray, Kamera Cofania, Elektryczna klapa, Pakiet Black Style, IQ. LIGHT Reflektory LED Matrix, System Easy Open & Close z alarmem, Pakiet Komfort, Digital Cockpit Pro,
Kiedyś nie było opon zimowych, dziś nie ma takich zim jak wtedy kiedy nie było opon zimowych
T-Roc Premium 1.5 TSI Manual Czarna Perła z pakietami i dodatkami
Maj 2021
Maj 2021
Wiem cos o tym bo zaopatrywałem placówki pocztowe w górach żukiem na letnich oponach, bo innych nie było, wiem że nie ma takich zim jak kiedyś ale licho nie śpi
Jak ktoś do mnie przywali to i tak będzie moja wina bo na letnich jechałem, po za tym szkoda nowej fury
W życiu 3 razy lądowałem w rowie i to zawsze na zimowych oponach. Na letnich, zimą, ani razu.
Koledzy to wątek służący narzekaniu na Volkswagena i jakości komunikacji z klientem, a nie o tym kto ile razy i w kogo przywalił Sorry nie mogłem się powstrzymać
Dokładnie… czekamy na auta narzekamy na dilerów…
Wątek opon czy całych kół jest dwa tematy niżej
Wątek opon czy całych kół jest dwa tematy niżej
No ale jak już odbiorę to chciałbym cały do domu zajechać odbieram w Poznaniu a mieszkam w górach więc pytanie było krótkie, odbieracie w miejscu zamieszkania czy jedziecie po auto tak jak ja? Dobry rabat zrobił swoje i teraz muszę zasuwać pociągiem do Poznania