Demontaż lusterek
Demontaż lusterek
Jak zdemontować lusterka a dokładnie szkła lusterek w TROC-u po lifcie, może ktos ma jakieś video, poradnik?
Re: Demontaż lusterek
Nie wiem jak po lifcie ale przed było tak:
1. okleić taśmą krawędź obudowy (dla ochrony)
2. przycisnąć dół szkła w kierunku obudowy
3. za pomocą dźwigienki montażowej wypchnąć szkło z mocowania w nastawniku (strzałka a)
4. przechylić szkło w bok i wyciągnąć styki ogrzewania.
1. okleić taśmą krawędź obudowy (dla ochrony)
2. przycisnąć dół szkła w kierunku obudowy
3. za pomocą dźwigienki montażowej wypchnąć szkło z mocowania w nastawniku (strzałka a)
4. przechylić szkło w bok i wyciągnąć styki ogrzewania.
Możesz zdradzić w jakim celu zdejmowałeś szkła lusterek ?
1.5 150KM FL Style DSG odebrany 03.03.2023
Montowałem kierunkowskazy dynamiczne.
Czy zdradzisz nam tutaj szczegóły tego montażu ( co zamontowałeś i za jakie pieniądze) i jego efekty czy warto było?
Tak jak napisałem wyżej ,zamontowałem kierunkowskazy dynamiczne w lusterkach zakupione na aliexpres, demontaż jest prosty , gdzieś na forum ktos wklejal jak zdemontować szkło , polecam to robić albo latem albo w ciepłym garażu.
Daj linka do sprzedawcy , kodowanie konieczne? Fotę po montażu kierunków wrzuć a Nowy Rok obadarzy Cię bezawaryjnymi przebiegami .
Nie trzeba kodować, link do sprzedawcy nie działa, foto po montażu takie samo jak i przed dlatego bez sensu wrzucać.
Oj kolego piszesz tak jak gdyby nie było sensu montować tych dynamicznych " nic się nie zmieniło link nie działa " . Kosztów nie chcesz podać o jasności nie wspominasz. Ale porady jak zdemontować szkła w lusterkach oczekiwałeś pomocy. Szkoda że podchodzisz w taki trochę samolubny sposób