Ile czasu czekacie/czekaliście na swojego T-Roca?
Re: Ile czasu czekacie/czekaliście na swojego T-Roca?
Rejestrujesz samochód na podstawie faktury, więc teoretycznie jest taka możliwość że faktura będzie z 2022 roku a rejestracja w 2023. Natomiast ciężko mi uwierzyć, że w przypadku wystawienia faktury po nowym roku cena ma być wyższa - nie wątpię że dealer będzie chciał sprzedać auto w grudniu żeby liczyło się do rocznych/kwartalnych/miesięcznych celów, pytanie czym nas skusi do tego żeby ekspresowo domknąć temat i czy z punktu widzenia kupującego nie lepiej czekać na 2023...
Parana płynie z Portugalii bezpośrednio do Niemiec, nie zatrzymała się w Hiszpanii, pewnie jest załadowana po sufit na Europę, jest szansa że nasze już płyną
T-Roc R-Line 1.5 DSG Kolor: Ascot Gray, Kamera Cofania, Elektryczna klapa, Pakiet Black Style, IQ. LIGHT Reflektory LED Matrix, System Easy Open & Close z alarmem, Pakiet Komfort, Digital Cockpit Pro,
- Marecki1976
U mnie są niby takie wersję
- faktura 2022r place po staremu i rejestracja w 2022 lub 2023 tylko nie wiadomo czy nie ubezpieczenia nie wymyślą jakiejś podwyżki od stycznia
-faktura 2023 ale place po nowemu więc tą opcja mnie nie interesuje bo nie widzi mi się wywalać kasy za samą fakturę z datą 2023 bo nie wiele te 2-3dni zmienia kiedyś w cenie przy sprzedaży.
Więc zostaje tylko problem czy odbierać go czwartek piątek 29-30 czy przeczekać weekend i brać 2-3 styczeń
- faktura 2022r place po staremu i rejestracja w 2022 lub 2023 tylko nie wiadomo czy nie ubezpieczenia nie wymyślą jakiejś podwyżki od stycznia
-faktura 2023 ale place po nowemu więc tą opcja mnie nie interesuje bo nie widzi mi się wywalać kasy za samą fakturę z datą 2023 bo nie wiele te 2-3dni zmienia kiedyś w cenie przy sprzedaży.
Więc zostaje tylko problem czy odbierać go czwartek piątek 29-30 czy przeczekać weekend i brać 2-3 styczeń
T-Roc 1.5 《30.12.2022》
Ubezpieczenia idą w górę od 1go...
T-Roc Premium 1.5 TSI Manual Czarna Perła z pakietami i dodatkami
Maj 2021
Maj 2021
- Marecki1976
Jeśli tak to ja już decyzję podjąłem , po niedzieli trzeba rejestrować tylko najpierw musza mi papiery mi dosłać bo widzę że od wtorku cisza .
T-Roc 1.5 《30.12.2022》
ja dostałem info od dilera że moje autko się nie załapało na transport, i w tym roku pewnie już nie będzie żadnych statków jakie będą wypływać z Portugalii więc czekania ciąg dalszy
Podpisaliśmy dziś wszelkie papiery.
1,5 DSG life .
Termin bez znaczenia, podobno do końca marca.
Już dawno się nie cieszyłem z zakupu auta jak z tego maluszka.
1,5 DSG life .
Termin bez znaczenia, podobno do końca marca.
Już dawno się nie cieszyłem z zakupu auta jak z tego maluszka.
1.5 DSG 6,0 spalanie
Myślę że nie ekonomicznie było by wysylać statek nawet do połowy nie załadowany, ale oczywiście mogę się mylić
T-Roc R-Line 1.5 DSG Kolor: Ascot Gray, Kamera Cofania, Elektryczna klapa, Pakiet Black Style, IQ. LIGHT Reflektory LED Matrix, System Easy Open & Close z alarmem, Pakiet Komfort, Digital Cockpit Pro,
Jak zamówilem to też tak mówilem że termin bez znaczenia, ale jak się czeka 8 miesięcy to już zaczyna się dłużyć i z dnia na dzień śledzi się statki