Że zapytam dlaczego fota mi się nie wyświetla? Chciałem luknąć a tu zonk
Jakie modyfikacje robicie w t-rocach
Re: Jakie modyfikacje robicie w t-rocach
1.5 150KM FL Style DSG odebrany 03.03.2023
- Marecki1976
Zmniejsz rozmiar zdjęcia z kompresuj a jak to nie pomoże a masz wystawione inne zdjęcia to jest wykasuj aby zwiększyć ilość wolnego miejsca na dysku.
T-Roc 1.5 《30.12.2022》
Chyba nie o to chodzi w moim pytaniu. To bardziej moja prośba do autora.Marecki1976 pisze: ↑26 gru 2022, 22:20 Zmniejsz rozmiar zdjęcia z kompresuj a jak to nie pomoże a masz wystawione inne zdjęcia to jest wykasuj aby zwiększyć ilość wolnego miejsca na dysku.
1.5 150KM FL Style DSG odebrany 03.03.2023
- Marecki1976
Ja poszedłem jeszcze inna drogą - wstawiłem drugą twardą podłogę na "dolnym" poziomie - podłoga z Golfa 7 (używka, 5G6 858 855), przyciąłem/dopasowałem w narożnikach tak, żeby położyła się płasko. Filc odkleiłem i zakleiłem z powrotem tak, że z góry jest jak oryginał. Sama płyta podłogowa jest węższa od tej z T-Roca o 1-1,5 cm, ale pod podłogą tego nie widać Poręczność takiej podłogi moim zdaniem troszkę lepsza niż wykładziny, choć zmniejsza dostępną pojemność.
Pozdro
1.5 TSI FL Style DSG, Matrix, Beats, 11.2022.
Wcale się nie dziwię że może się odkształcać blaszka jak pazłotko cienizna przy odskakiwaniu maski przy otwieraniu słyszymy szajsowaty odgłos blachy takiej lipy,badziewia całe auto wygląda jak zrobione z "papieru"bardzo delikatne.Ravenna_Blue pisze: ↑07 sty 2022, 14:09 Mój T-Roc gdy go zamawiałam w kwietniu 2021 miał mieć siłowniki, Dotarł bez,więc spytałam odbierając o co chodzi. Wyjaśnienie: wyprodukowano ileś ich z siłownikami, jednak stwierdzono, że siłowniki powodują problemy z maską (nawet odkształcenia) i postanowiono od tematu odejść. Tak Niemcy to przeanalizowali.
Wachacz pisze: ↑13 lut 2023, 12:42Wcale się nie dziwię że może się odkształcać blaszka jak pazłotko cienizna przy odskakiwaniu maski przy otwieraniu słyszymy szajsowaty odgłos blachy takiej lipy,badziewia całe auto wygląda jak zrobione z "papieru"bardzo delikatne takie są moje odczucia już kiedyś o tym pisałem.Ravenna_Blue pisze: ↑07 sty 2022, 14:09 Mój T-Roc gdy go zamawiałam w kwietniu 2021 miał mieć siłowniki, Dotarł bez,więc spytałam odbierając o co chodzi. Wyjaśnienie: wyprodukowano ileś ich z siłownikami, jednak stwierdzono, że siłowniki powodują problemy z maską (nawet odkształcenia) i postanowiono od tematu odejść. Tak Niemcy to przeanalizowali.
Można mieć i wykładzinę i podwojna podłogę , Ja do swojego TROCa dokupiłem wykładzinę z golfa i druga dodatkowa podłogę z TROCa P.s. Nie wiem czemu „sztukowales” podłogę z golfa?Zazior pisze: ↑13 lut 2023, 9:24Ja poszedłem jeszcze inna drogą - wstawiłem drugą twardą podłogę na "dolnym" poziomie - podłoga z Golfa 7 (używka, 5G6 858 855), przyciąłem/dopasowałem w narożnikach tak, żeby położyła się płasko. Filc odkleiłem i zakleiłem z powrotem tak, że z góry jest jak oryginał. Sama płyta podłogowa jest węższa od tej z T-Roca o 1-1,5 cm, ale pod podłogą tego nie widać Poręczność takiej podłogi moim zdaniem troszkę lepsza niż wykładziny, choć zmniejsza dostępną pojemność.
Pozdro
Gdzieś wyczytałem że nie montują teleskopów do przedniej klapy bo może ulec deformacji ?.Może tak być bo maska jest jak z pazłotka ciebizna strach otwierać !.adalbert68 pisze: ↑13 wrz 2019, 17:35 No to mam, dzisiaj doszły Od razu zamontowane (5 minut roboty). No i pierwsze wrażenia - rewelacja. Działa bardzo poprawnie zarówno otwieranie jak i zamykanie. Gorąco poleca. Dziwne, że VW tego nie oferuje ;( . Zobaczymy jak będzie z trwałością, ale w sumie nie za często otwiera się przednią klapę, szczególnie w nowym autku. Załączam fotki
- Marecki1976
Też planuje założyć na koło ten filc a miałem go jak nowy w golfie V kombi i sprzedałem. Tylko jeśli by chciał obniżyć podłogę to wejdzie ona w te dolne
zawiasy ? Bo położyłem tam teraz ra karbowaną gume raptem 4mm i nie bardzo domyka się podłoga.
zawiasy ? Bo położyłem tam teraz ra karbowaną gume raptem 4mm i nie bardzo domyka się podłoga.
T-Roc 1.5 《30.12.2022》