Ile czasu czekacie/czekaliście na swojego T-Roca?
Re: Ile czasu czekacie/czekaliście na swojego T-Roca?
No i odebrany, dokładnie 4 miesiące i 4 dni po złożeniu zamówienia Jeszcze tydzień i byłyby 2 lata jak zacząłem poszukiwania nowego auta odbijając się w międzyczasie od Kii i Skody. Ostatecznie warto być cierpliwym, to serio chyba jedno z aut najbliższych miana "samochodu kompletnego" z mojej perspektywy, oby służył bezproblemowo. Szerokości i jak najkrótszego oczekiwania wszystkim w 2023 roku!
No to pogratulować pochwał się zdjęciami, na grupie jest taki tematAnjuna pisze: ↑28 gru 2022, 19:43 No i odebrany, dokładnie 4 miesiące i 4 dni po złożeniu zamówienia Jeszcze tydzień i byłyby 2 lata jak zacząłem poszukiwania nowego auta odbijając się w międzyczasie od Kii i Skody. Ostatecznie warto być cierpliwym, to serio chyba jedno z aut najbliższych miana "samochodu kompletnego" z mojej perspektywy, oby służył bezproblemowo. Szerokości i jak najkrótszego oczekiwania wszystkim w 2023 roku!
T-Roc R-Line 1.5 DSG Kolor: Ascot Gray, Kamera Cofania, Elektryczna klapa, Pakiet Black Style, IQ. LIGHT Reflektory LED Matrix, System Easy Open & Close z alarmem, Pakiet Komfort, Digital Cockpit Pro,
Teraz się pogubiłem. Auto ponoć w transporcie ale podgląd w myvolkswagen zniknął.....
Podgląd czego?
Mi właśnie teraz znikł podgląd samochodu
T-Roc R-Line 1.5 DSG Kolor: Ascot Gray, Kamera Cofania, Elektryczna klapa, Pakiet Black Style, IQ. LIGHT Reflektory LED Matrix, System Easy Open & Close z alarmem, Pakiet Komfort, Digital Cockpit Pro,
tak to jest znika podglad samochodu zostaja dane samochodu kolor VIN i moc silnika
Jak jest? W transporcie znowu znika?
Jak aktywujesz program to się pojawi widok samochodu
Od 9 do 27 zakład w Wolfsburgu produkujący Golfa wstrzymuje produkcję że względu na brak komponentów
Napewno czekający będą zgrzytać zębami bo czas oczekiwania się znacznie wydłuży a i cena pójdzie do góry
Od 9 do 27 stycznia 2023 roku
Napewno czekający będą zgrzytać zębami bo czas oczekiwania się znacznie wydłuży a i cena pójdzie do góry
Od 9 do 27 stycznia 2023 roku
Ostatnio zmieniony 29 gru 2022, 10:16 przez andy1951, łącznie zmieniany 1 raz.
Jak to aktywować?
Przejedź kursorem w dół zobaczysz w białej ramce napis aktywuj kliknij i masz program uruchomiony ale poczekaj z tym aż będziesz miał nr rejestracyjny.