Ile czasu czekacie/czekaliście na swojego T-Roca?
Re: Ile czasu czekacie/czekaliście na swojego T-Roca?
Jedzie bana z Niemiec do Poznania z moim T roc
U mnie też cisza
T-Roc R-Line 1.5 DSG Kolor: Ascot Gray, Kamera Cofania, Elektryczna klapa, Pakiet Black Style, IQ. LIGHT Reflektory LED Matrix, System Easy Open & Close z alarmem, Pakiet Komfort, Digital Cockpit Pro,
A sprzedawca co mówi jaki jest status samochodu
Cześć,
"mój" sprzedawca w połowie listopada przy składaniu zamówienia mówił o możliwym odbiorze samochodu w styczniu. Teraz widzę, że chyba zmyślał. No chyba, że miał na myśli styczeń 2024
"mój" sprzedawca w połowie listopada przy składaniu zamówienia mówił o możliwym odbiorze samochodu w styczniu. Teraz widzę, że chyba zmyślał. No chyba, że miał na myśli styczeń 2024
Statusu nie widzę więc nie wiem gdzie jest, sprzedawca miał pytać importera gdzie teraz fizycznie jest auto ale na razie się nie odzywa
T-Roc R-Line 1.5 DSG Kolor: Ascot Gray, Kamera Cofania, Elektryczna klapa, Pakiet Black Style, IQ. LIGHT Reflektory LED Matrix, System Easy Open & Close z alarmem, Pakiet Komfort, Digital Cockpit Pro,
Hehehe to raczej na pewno zmyślał
Kupuję samochód następny od tego samego dilera nie ściemniał od początku czekam od 20 mają ale dziwię się mój sprzedawca widzi na ekranie status samochodu
Co do terminu odbioru wyglada to tak im więcej samochód wyposażony tym dłuższy czas oczekiwania mam czym jeździć więc nie przeraża mnie termin prawie 8 miesieczny
Co do terminu odbioru wyglada to tak im więcej samochód wyposażony tym dłuższy czas oczekiwania mam czym jeździć więc nie przeraża mnie termin prawie 8 miesieczny
Chyba masz rację bo ostatnie info było że stoi i czeka na transport, ale to był 24 listopad, ja czekam od kwietnia R-Line prawie pod korek, też mam czym jeżdzic ale już mnie kręci nowy
u mnie kicha..
Stoi dalej, teraz znów jutro wpływa statek do Portugalii i znów oczekiwanie czy tym razem :D:D
Stoi dalej, teraz znów jutro wpływa statek do Portugalii i znów oczekiwanie czy tym razem :D:D