Popatrz a mój stoi w porcie i czeka tylko żeby go załadować, widzisz jaki paradox
Ile czasu czekacie/czekaliście na swojego T-Roca?
Re: Ile czasu czekacie/czekaliście na swojego T-Roca?
T-Roc R-Line 1.5 DSG Kolor: Ascot Gray, Kamera Cofania, Elektryczna klapa, Pakiet Black Style, IQ. LIGHT Reflektory LED Matrix, System Easy Open & Close z alarmem, Pakiet Komfort, Digital Cockpit Pro,
A skąd masz wiadomość że stoi w porcie
Jak dobrze zrozumiałem z innych postów - czy to znaczy, że termin (tydzień) montażu auta zna tylko diler?
Tak dokładnie
Diler przysłał mi list przewozowy
T-Roc R-Line 1.5 DSG Kolor: Ascot Gray, Kamera Cofania, Elektryczna klapa, Pakiet Black Style, IQ. LIGHT Reflektory LED Matrix, System Easy Open & Close z alarmem, Pakiet Komfort, Digital Cockpit Pro,
Mój miał być w salonie 21 i potem 28 grudnia, i do tej pory nic nie wiadomo. Podobno na 18 ma wpisany „transport do importera”, wiecie może co to oznacza?
To pewnie znaczy że 18 zaladują go na statek
Najprawdopodobniej samochód z portu w Emden w Niemczech będzie przetransportowany na plac centralny Volkswagena pod Poznaniem. Następnie z Poznania ma już miejsce transport do konkretnego salonu.
Po jakim czasie od złożenie zamówienia sprzedawca poinformował Was o przewidywanym terminie produkcji?
U mnie po około tygodniu od podpisania zamówienia, potem jeszcze była kolejna informacja o zatwierdzonym tygodniu produkcji który był szybszy niż ten przewidywany.