Nie interweniowałeś u dilera? Bo trochę długoIndi pisze: ↑24 sty 2023, 14:47A ja dalej czekam ... od 27 czerwca 2022 r.morfeusz747 pisze: ↑24 sty 2023, 9:01 Ile czasu czekaliście na podanie przez dilera "zatwierdzonego" terminu produkcji?
Ile czasu czekacie/czekaliście na swojego T-Roca?
-
Re: Ile czasu czekacie/czekaliście na swojego T-Roca?
Oczywiście, że interweniowałem, no i co z tego (kilka razy rozmawiałem z dilerem), otrzymałem stosowną informację ..... i czekam dalej.morfeusz747 pisze: ↑24 sty 2023, 14:59Nie interweniowałeś u dilera? Bo trochę długoIndi pisze: ↑24 sty 2023, 14:47A ja dalej czekam ... od 27 czerwca 2022 r.morfeusz747 pisze: ↑24 sty 2023, 9:01 Ile czasu czekaliście na podanie przez dilera "zatwierdzonego" terminu produkcji?
T-Roc Style 1.5 DSG Ascot Gray+Czarny, Pakiet Komfort, System Easy Open & Close z alarmem, Szyby przyciemniane, Kierownica podgrzewana, Kamera Cofania, Travel Assist High. Zamówiony 27.06.2022r., produkcja 19tydz.2023 r., odebrany 23.06.2023 r.
Zatwierdzony termin produkcji to już jest jakiś promyk ?
Od tego terminu to pewnie trzeba dodać z 2 miesiące na logistykę.
Od tego terminu to pewnie trzeba dodać z 2 miesiące na logistykę.
1.5 DSG 6,0 spalanie
-
Tak zatwierdzony termin to taki mały promyk, bo fabryka wpisała auto oficjalnie do produkcji. Oczywiście termin nie jest 100% i może się przesunąć. Jak mają wszystkie komponenty do twojego egzemplarza to max tydzień i auto jest wyprodukowane. A potem to już karuzela zdarzeń
2mc to trwa transport, a auto jeszcze trzeba załadować i musi odstać na placu.
dokładnie tak
u mnie od 7 listopada auto czeka nie wiadomo gdzie ale drogi na statek jeszcze nie znalazło
u mnie od 7 listopada auto czeka nie wiadomo gdzie ale drogi na statek jeszcze nie znalazło
Za głupi jestem , żeby to zrozumieć.
Pozostaje tylko czekać i nastawiać się na 6 miesięcy.
Trochę pojeździliśmy po salonach, patrząc na to co inne marki proponowały uważam, że warto poczekać na troca.
Pozostaje tylko czekać i nastawiać się na 6 miesięcy.
Trochę pojeździliśmy po salonach, patrząc na to co inne marki proponowały uważam, że warto poczekać na troca.
1.5 DSG 6,0 spalanie
Tu nie ma głupich ludzi, głupi ludzie są po stronie producenta samochodu, logistyka leży i kwiczy,
-
Dokładnie, gotowe auta stoją w porcie, bo są zastawione przez inne egzemplarze czasem niekompletne. A najlepsze jest to, że było już tak przed Covidem.
Dokładnie tym bardziej, że systemy wspomagające naprawdę działają w VW, a nie jak w innych markach są na papierze. Zawsze jak zmieniam auto to mówię teraz coś innego ale i tak kupuję VW
Ciekawe czy jest ktoś kto zrezygnował? Jeśli nawet się zdarzy ktoś taki to pewnie się nie odezwie bo opuścił to forum. Ja też nie rezygnuję mimo 257 dni oczekiwania. Faktem jest że logistyka leży kompletnie i nie jest w stanie określić cirka daty dostawy Nie są w stanie nawet przeprosić za opóźnienie.
1.5 150KM FL Style DSG odebrany 03.03.2023
Albo przechodzoną Skodę